Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Gépjármű ügyek
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bviktor93
tag
válasz
urandom0 #34338 üzenetére
Valószínűleg igen, akkor már a VM is szét kellene hogy essen futás közben, mikor csúcson használja a RAM-ot, de semmi ilyen nincs, teljesen stabil, egyébként 8GB-ot állítottam csak be neki VMware-ben. És a VM leállítása után is teljesen stabil, reszponzív az egész rendszer, 1-5-2 GB körül használja csak a RAM-ot.
Ami némileg ellent mond ennek azok a magas load avg. értékek, mindhárom 1-5-15-ös érték ilyen 6-7 körül mozog, VM leállítása után is, úgy hogy teljesen idle az egész rendszer.htop
-pal figyelem, és nem látok semmi olyat ami ezt indokolja.
De legidgesítőbb dolog ez a leállítás/újraindítás amit írtam is.
Egyébként már próbáltam VirtualBox-ban is ugyanezt a GNS 3 VM-et futtatni, na ott 5-10 percenként szétcrashelte magát az egész, így jutottam el a Vmware-ig. Na ezt most stabil, csak itt meg a rendszert nem tudom rendesen leállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Autós topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Lexus, Toyota topik
- Battlefield 6
- Yettel topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- sziku69: Szólánc.
- Call of Duty: Black Ops 7
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest