- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Érintős dolgokkal van valakinek tapasztalata? Mint 20.3 + XFCE, aminél az érintőképernyőt be akarom állítani. Az a kínom vele, hogy Windows-nál megszoktam, hogy egy érintésre ha húzom, akkor scrolloz, kettőre meg lehet drag-dropolni ugyanígy vagy keretet húzni. Ha hosszan nyomom, akkor meg kijön a menü a fájlra. Valami hasonlót szeretnék elérni XFCE alatt is, de csak azt tudja, hogy egy érintésre klikkel ezerrel meg keretet húz, ami nekem teljesen alkalmatlan munkára vagy bármire. A touch pad-et sikerült beállítani a menüből, ott is ugyanez volt a default (nem tudom kinek a hülye ötlete volt ez), de ott sem találtam ilyen Windows-hoz közeli megoldást, ami működött, hogy "kattintás érintésre bepipálva" és "jobb oldalt scrollozzon". Tulképp nekem ez a touch screenen is elmenne talán, ha nem akarok nagyon a szélén kijelölni dolgokat. Már ha nem lehet az eredeti működését visszaállítani. Furcsállom, hogy aki ért hozzá annak ezt nem egy bonyolult dolog leprogramozni, talán pár nap lehet onnantól, hogy érzékeli a cucc az érintést, húzást, ezek időtartamát, és valahogy mégsem támogatott menüből a beállítása a Windows-al azonos viselkedésnek. Valami olyasmire gondolok, hogyha menüből nem is, de talán valami libinput konfig fájl írással esetleg megoldható. Tudtok ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Nők, nőügyek (18+)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3099, 100% akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3233
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest