- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
sh4d0w #32434 üzenetére
"én gépemnek" számít-e egy tails-es, TORon keresztül kommunikáló tesztkörnyezet, amin nincs háttértár?
Nem tudom, hogy milyen 20%-ot említesz...& #32436 inf3rno Azért a "nincs szükségem eszközre" és a "majd visszahívom miután csekkoltam a dolog hitelességét" az feltételezné, hogy lehet, hogy valós dolog miközben tudom hogy egyértelműen nem az. Emiatt jöttem ide, hogy megtudjam melyik OS szintű váltás a legbiztosabb (gondolnám, hogy nem alaplap, CPU, viedeókari meta-azonosítók alapján fognak levadászni, IP-t meg addig a pár napig, míg nem kapok újat a szolgáltatótóla beépített toron-átvezetés is megoldja így egy OS csere az elégséges, csak hogy mivel ehhez már kell a linux féle rugalmasság és áttekinthetőség kell), és vannak szaki disztrók, jöttem kérdezni a legajánlottabbakról.
De akkor marad a tails, és holnap lefutom körömet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- Update 08.13. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Eladó egy XMG P406 laptop
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest