- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Őskoczka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- gerner1
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz
bambano #32119 üzenetére
Jó hír számomra, hogy nem akarok nettó hülyeséget
Már csak a tudást kell felszedni.
Alapjában véve eg hAP AC3 látja el a feladatot, tehát nem valami komoly cucc, így nem tudom hardware-es téren mennyi bridge-et tud kezelni (ha van limit, most 2db van, trust és a guest).Utána nézek azoknak, amit írtál Mikrotik oldalon.
Host oldalán nem szeretnék egy eszközbe több vlan-t tényleg csak annyi a cél, hogy ne tudjanak onnan kitörni a hálózatom felé (egy ugyan megbízható embernek adnám oda, de az ördög nem alszik, bármikor bármit bekaphat..).
Ha jól értem, akkor a host-nál nem járok messze a megoldástól csak a trunk-ot kell majd kezelni.Emésztem, utána olvasok még, köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Jogász topic
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Crypto Trade
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- További aktív témák...
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest