- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzozo
senior tag
válasz
Frawly #30337 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek. Qrva sok szívás van az USB-SATA miatt, de az SBC-knek ez a borzasztó hátrányuk, már ezerszer megbántam, hogy ebbe vágtam a fejszémet. Ugyanakkor a lakásban jelenleg nincs olyan zug, ahová elrakhatnék egy "rendes" x86 alapú vasat, asszony meg nyilván nem szeretné se a nappaliban, se a háló- vagy gyerekszobában látni. Paff.
Itt (https://forum.manjaro.org/t/solved-trim-not-working-on-a-usb-3-0-drive/45585/33) azt állítják hogy a JMS 578 támogatja a trimet.
Ami érdekes az fstrim-mel, hogy amikor először futtattam 19-én a posztolás után, akkor trimmelt kb. 220 gigát. Majd pár órára rá néhány megát.
Most délelőtt újra futtattam, és:
root@odroidn2:/home/vz# fstrim -a -v
/var/log: 39.3 MiB (41156608 bytes) trimmed on /dev/zram0
/media/mmcboot: 56.7 GiB (60854341632 bytes) trimmed on /dev/mmcblk1p1
/: 226.8 GiB (243520970752 bytes) trimmed on /dev/sda1
kb. fél órával később:
/: 69.3 MiB (72646656 bytes) trimmed on /dev/sda1
Volt a hétvégén néhány restart, lehet amiatt trimmelte újra az egész SD-t és az SSD-t is? Fura...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest