- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Hawking
- Luck Dragon: Óraátállítás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzozo
senior tag
válasz
Frawly
üzenetére
Köszi mindkettőtöknek. Qrva sok szívás van az USB-SATA miatt, de az SBC-knek ez a borzasztó hátrányuk, már ezerszer megbántam, hogy ebbe vágtam a fejszémet. Ugyanakkor a lakásban jelenleg nincs olyan zug, ahová elrakhatnék egy "rendes" x86 alapú vasat, asszony meg nyilván nem szeretné se a nappaliban, se a háló- vagy gyerekszobában látni. Paff.
Itt (https://forum.manjaro.org/t/solved-trim-not-working-on-a-usb-3-0-drive/45585/33) azt állítják hogy a JMS 578 támogatja a trimet.
Ami érdekes az fstrim-mel, hogy amikor először futtattam 19-én a posztolás után, akkor trimmelt kb. 220 gigát. Majd pár órára rá néhány megát.
Most délelőtt újra futtattam, és:
root@odroidn2:/home/vz# fstrim -a -v/var/log: 39.3 MiB (41156608 bytes) trimmed on /dev/zram0/media/mmcboot: 56.7 GiB (60854341632 bytes) trimmed on /dev/mmcblk1p1/: 226.8 GiB (243520970752 bytes) trimmed on /dev/sda1kb. fél órával később:
/: 69.3 MiB (72646656 bytes) trimmed on /dev/sda1Volt a hétvégén néhány restart, lehet amiatt trimmelte újra az egész SD-t és az SSD-t is? Fura...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Egyre több tényező hajtja felfelé az árakat, és hol van még a vége?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- GAMER PC! Ryzen 5700X / 32GB DDR4 / RX 6800 XT / 512GB NVMe / 650w Gold! BeszámítOK
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest