Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
inf3rno
üzenetére
Köszönöm.
Az előbb próbálgattam pár beállítást.
Windowsban látom mennyivel kapcsolódik. Amikor a sebességnél azt írja max 144 Mbit/s, akkor 20 MHz-en megy, amikor max 300 Mbit/s, akkor 40 MHz-en.
Ubuntu 20.04-et néztem... Sosem mutatott 300-at, csak max 270 Mbit/s volt, de az már 40 MHz-en megy.
Folyamatosan ugrál a sebességérték 1 és 270 Mbit/s között. (a jelerősség jó, itt van mellettem pár m-re a Router és Win alatt mindig stabil).
Lehet mégsem a sávszélességgel van a gond.
Úgy láttam kis időre javul a helyzet, ha tiltom a Power Management-et, de egy idő után újra nagyon ingadozik a sebesség 1-270 között.
Ez nem egyedi gond. Egy másik gépemnél (más router) másik Intel Wifivel is pont ez volt pár éve.
A neten rengeteg ilyen panasz van, de még a konkrét megoldást nem találtam meg.Amiket írtak pl sudo modprobe iwlwifi 11n_disable=8 és 2 egyáltalán nem segítettek.
sudo nano /etc/NetworkManager/conf.d/default-wifi-powersave-on.conf
wifi.powersave = 2
elmentettem, de a rendszert nem restartoltam, mert Live...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az előbb próbálgattam pár beállítást.