- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- sziku69: Szólánc.
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
inf3rno
üzenetére
Úgy van, ahogy a kolléga mondja, határvédelemben kopog az ember.
Kicsiben privátban én is NAT mögött vagyok, van egy olyan-amilyen iptables script-em mégis a linux host-omon, de ennyi. Ha Kína bejönne a Netflix-en keresztül az okostévébe és elkezdené törni a gépem, ne essen el azonnal, kicsit megnehezítem a dolgukat (pár perccel)
Viccet félre, paranoidnak lenni mindig jó és hasznos.
Tanulás: én most meló mellett próbálok tanulni annyi mindent, hogy nem győzöm
Elektronika, frontend, node.js és régi dédelgetett álmom, az Arduino. Akarok egy vagy termőföldes, vagy teljesen hidropónikus minifarm projektet építeni vele, talajnedvesség szenzorokkal meg minden pittyputty-al és mindig azon kattogok, hogy ha már node-ot tudok, akkor miért nem Raspberry Pi-zek, de rájöttem, hogy nem kell nekem OS ahhoz, hogy alap tökautomatizált rendszert építsek fel, ami bekapcsolás után pár mp-el már működik is és ha 20 évig nem update-elem, akkor sem történik semmi. Egyszerű, igénytelen, teszi a dolgát. Szóval maradok az Arduino-nál és majd valamiféle aggregált módon állok hozzá az egészhez, hogy 1 Arduino több szenzort visz, az őket begyűjtő és vezérlő Arduino-k (nem sok) pedig végül befutnak 1 Pi-be mondjuk. Hát ez is egy hosszú út, de legalább látom értelmét. Próbálok mostanság olyat csinálni, aminek van is értelme, nagyon elvesztem az elmúlt években haszontalan dolgokban. Mikrotik lett volna még, de azt is annak gondolom, pedig piszok jó cucc, de többet hoz nekem real-life-ban egy raklap itthon termesztett zöldség, amit automatán öntözök és monitorozok + figyelmeztet egy naptár funkció, ha megérett "aratásra", mint az, hogy most milyen router oszt nekem egy netet. Sajnos egy nap még mindig csak 24 órából áll
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Arc Raiders
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Tőzsde és gazdaság
- Projektor topic
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest