- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
samujózsi
senior tag
válasz
bambano #29388 üzenetére
Én flame helyett maradnék a tények mezején.
Te gyűlölöd. Én tudomásul veszem, hogy ilyen és használom.
Ha valaki tanulni akar, annak szvsz nem azt kellene néznie, hogy egy szarrá hardeningelt/hackelt szerveren milyen lehetőségei vannak, hanem azt, hogy a tanulmányait befejezve, a témában kezdőként, milyen tudással tud elhelyezkedni, ha ez a célja.
Itt azért a bash elég sokadlagos szempontnak tűnik.
Linuxon ugyan default többnyire a bash, de rengeteg helyen futhat ksh-ba (*BSD), ash/dash/busybox shellbe stb.
Ezekből talán több van, mint kiherélt szerverekből. Unixból még nem láttam olyat, ahol ne lett volna perl felrakva, bár azt meg nem mondom, hogy mely unixon, melyik rendszerkomponensek íródtak perlben, valahogy a *bin könyvtárakban sohasem kerestem szkripteket, linuxon is tudom, hogy sok rendszeralkatrész (igaz, főleg GUI-s) íródott pythonban, de ezekre is igaz: tudom, hogy vannak, emiatt nagyon ritka, ha a python alap nincs fenn.Ui: vicces, a git ragaszkodik a perlhez?
ubuntu18.04 serveren ezt mondja
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest