Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, SSD külső ház
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
samujózsi
senior tag
válasz
samujózsi #29255 üzenetére
Hát ez van. Google találatok alapján néhányan úgy gondolják, hogy ez bug lehet a gvfs környékén, mások szerint az mtp protokoll úgy szar, ahogy van.
Én úgy emlékeztem, hogy régebben (igaz, régebbi androidok alatt) működött gond nélkül... ooooopss... hát most másolgattam párom Huawei P8 Lite mobiljáról rengeteg fájlt, azzal nem volt ilyen gond... És ugyanígy, az új Samsung A20e mobiljára is fel tudtam másolni.Valamit itt nagyon nem kerek, de én kevés vagyok ahhoz, hogy kiderítsem, mivel van baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Napelem
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Battlefield 6
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Foxpost
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő