- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
samujózsi
senior tag
válasz
Frawly #29056 üzenetére
Köszi, úgy egy órája fedeztem fel, hogy az ovmf picit több a sima efi-nél, csak nem volt időm foglalkozni vele (mindig így járok: kérdezek, aztán amíg várom, hogy valaki válaszoljon, unalmamban megtalálom a választ
)
Sajnos a secure bootot nem tudom mellőzni, mert hülye lesz tőle az alaplapom. Valami BIOS bug lehet, de pl több napos uptime után se reboot, se poweroff nem működik, bios/efi szinten lefagy, és ha nincs secure boot... már nem emlékszem, de akkor valamiért egyáltalán nem tudtam bebootolni rajta pendrive-ról. Régi Asus alaplap.
Eddig legfeljebb annyi problémám volt a secure bootból, hogy bsd-t nem sikerült telepíteni.Szerencsére az ubuntu megy vele.
De ha kicserélem az ssd-t, majd megnézem újra, hátha csak én rontottam el valamit amikor ki akartam kapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest