Hirdetés
- [K2]: AnyDesk átverés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VHS digitalizálás
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
tudtok nekem olyan Google Drive klienst, ami
- CLI
- képes csak kijelölt almappát szinkronizálni
- figyeli a lokális fájlokat
- figyeli a remote fájlokat
- változás esetén szinkronizál
?eddig csak olyanokat találtam az első két követelményt tudja, ezért megírtam egy inotify-ra épülő scriptet, ami figyeli a lokál mappát, egy daemont, ami futtatja a scriptet, egy cronjobot ami x időközönként szinkronizál (mert fogalmam sincs hogyan figyeltessem a távoli mappát) és épp azon gondolkodtam, hogy hogyan kellene valami lockfile-al megakadályozni, hogy a cron meg a script egyszerre dolgozzon, amikor bevillant, hogy "nincs az az isten, hogy én vagyok az első, akinek erre szüksége lenne", szóval biztos vagyok benne, hogy ezt valaki már megoldotta...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háztartási gépek
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Samsung LCD és LED TV-k
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- LEGO klub
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kuponkunyeráló
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest