Hirdetés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- hcl: Amúgy mi a terv?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zentyal linuxnál mi kell ahhoz, hogy menjen az email szerver? A Zentyal telepítésénél megadtam, hogy telepítse az alábbi szolgáltatásokat: domain, dns, dhcp, tűzfal, email, email szűrés, ftp.
A dhcp működik, a kliens kap netet. Pingelés megy oda-vissza a szerverrel. A szerveren a tűzfalon beállítottam az engedélyeket. A kliensen (win7) totál kilőttem a tesztekhez a tűzfalat.
Odáig jutok el, hogy a Win7-en Thunderbirdben megadom a falhasználó email címét, keresés... megtalálja a levelezőszervert, de a befejezés gombra kattintva azt írja, hogy "A konfiguráció nem ellenőrizhető - rossz a felhasználónév vagy jelszó" Konkrétan a jelszó mellé tesz egy szép sárga felkiáltójelet.
Amit furcsállok, hogy az email címhez nem is kért jelszót a linux. Alapból a user normál jelszava lenne az email fiók jelszava is, vagy valahol adni kéne neki? De hol, mert ilyen lehetőséget nem dob fel sehol?!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest