- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
válasz
Frawly #27082 üzenetére
Köszi!
Ezek jó hírek. Nem is kell nekem minden tudás, eleddig sem használtam ki, sőt. A legnagyobb innováció az volt, hogy létre lehetett hozni külön csoportokat, hierarchia szerint, meg lehetett "klónozni" pl. usereket, szóval semmi különleges.(#27083) sh4d0w
Köszi neked is. Asszem már írtam, hogy most is win van, de váltani szeretnék, nem véletlenül jöttem ide.Kifejezetten linuxozni szeretnék és csak a szerveren, a tanaraknak igen nehéz lenne az átállás és nem is vesződnék velük.
(tisztelet a kivételnek) De a tököm tele a win kínlódásaival, legalább ezen részen kiváltanám ezt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ingatlanos topic!
- Mobil flották
- Spotify
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest