- potyautas: Norvég nyár
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
az ubuntu elég jó, de alapból nekem minden boot-olásnál kb öt-hat percig dobta a szövegeket, szépen elvolt, egy 2600-os amd.n 512 mega rammal... plusz úgy döntött, hogy nem mountolja be a cd-ket, meg a lashdrive-ot
a sudo-val meg nem akart semmit csinálni , azt viszont díjazom, hogy míg az xp.vel 300 szor kellet varázsolni, hogy a másik gépne keresztül menjen a net, addig az ubuntu meg az uhu, meg amit láttam, mind első indításnál dobja a kedves netes üdvözlő oldalt, ez jó
3d-meg lesz a vistában, csak a preimium editiont kell megvenni, ami nekem tetszett, hogy nagyon kellemesnek és átgondoltnak látszik a kezelőfelület, és ha ez társul a xp stabilitásával, az ütős lehet, mert ugye nem mindenki informatikus
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Házimozi haladó szinten
- Futás, futópályák
- Gyúrósok ide!
- Óvodások homokozója
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4201
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest