Hirdetés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
Bekattant a systemd Debianon. Van 8 timerem ami minden nap lefut ad adott időpontokban. Ebből 4 timer amik a letöltést kezelik úgymond tönkrementek ok nélkül.
Amikor lekérdezem a statust kiírja hogy 8 hónap múlva fognak lefutni Decemberben.
Próbáltam újra aktiválni az egyiket, adtam neki disable timert, aztán stopot, majd enable és start. De nem javult meg. Van valakinek ötlete h mi lehet a gond és h lehet helyrehozni? Érdekes h 8 timer közül csak 4 nek lett bajaa többinek nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Fujifilm X
- Xbox tulajok OFF topicja
- LG LCD és LED TV-k
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- További aktív témák...
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Amikor lekérdezem a statust kiírja hogy 8 hónap múlva fognak lefutni Decemberben.
Próbáltam újra aktiválni az egyiket, adtam neki disable timert, aztán stopot, majd enable és start. De nem javult meg. Van valakinek ötlete h mi lehet a gond és h lehet helyrehozni? Érdekes h 8 timer közül csak 4 nek lett bajaa többinek nem.