- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
Hirdetés
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zserrbo
aktív tag
Próbálgatom a távoli elérést, asztalozást.
VcXsrv-el megy Putty-val, hogy elindítsak egy appot a linuxról, de én teljes távoli asztalt akarok így tovább próbáltam.
A TightVNC-vel nem tudtam csak új session-t. Aztán az x11VNC-t raktam fel. Jártas valaki benne?megy
x11vnc -display :0
tigervnc-vel: 192.168.1.28:1megy ekkor is:
x11vnc -safer -usepw -once -display :0ilyenkor:
The VNC desktop is: ubuntu:1
PORT=5901192.168.1.28:1-ra csatlakozva megy
de 0-val nem
192.168.1.28:0 - ra password check failedSok helyen -localhost kapcsolót is írnak, de még nem tudom mire jó.
Azt nem értem, hogy a Putty-ban az SSH tunnelnél source portnak: 5900-at adok meg és destination-nek 192.168.1.X:5900, akkort nem az IP:0-val kellene elérnem csatlakozáskor? Putty-ban néztem az x11 forwarding-ot, az mire jó?
Esetleg, ha valami security tipp van az is jöhet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Macska topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Everest / AIDA64 topik
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest