- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Jester01 #23216 üzenetére
Ezek univerzális házak, működnie kell szinte akármilyen SATA HDD/SSD-vel. Ha nem, akkor ott valami a partícióval nem ok. Formáztam én a fenti példánál mind2 rendszeren, NTFS / Ext4 fájlrendszerre, partíciós táblát is hoztam létre mindkettőn, de a felismeréssel és működéssel nem volt gond Linux alatt sem. Illetve olyan még elő szokott fordulni, hogy a máshol (pl. gépben SATA-n) inicializált és formázott meghajtót bizonyos házak nem kezelik megfelelően, leginkább GPT-nél. Ezért szokták javasolni a külső házban való partícionálást.
Sok infót viszont nem adtál meg, hogy pontosan mi van rajta, milyen fájlrendszer, mivel formázva, milyen SSD + ház stb.? Az új adatokból azért látszik, hogy egy 256 GB OCZ Vertex 4 SSD és a VID-PID alapján vsz egy JMicron vezérlős dual-bay rack / HDD dokkoló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Tesla topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Egyéni arckép OFF
- Napelem
- Gumi és felni topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Revolut
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Be Quiet! Pure Rock Pro 3 univerzális CPU hűtő (3év gari van rá 1x volt ki probálva )
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest