- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
válasz
N0zer0
üzenetére
Megvan. Lefordítottam pulse audio támogatással:
./configure --enable-sse --enable-sse2 --enable-pulse --enable-alsa --enable-gl --extra-cflags="-O3" --enable-mencoder
makeMűködik, végre a kép sem szaggat, és terminálból van hang is. Ha viszont az SMPlayerrel hívom meg, akkor hiába van kiválasztva a pulse kimenet, meg se nyikkan. Aztán vettem észre, hogy nekem mégis alsa támogatás kellett volna, így most fordítom elölről. Egy ilyen fordítás sajnos rohadt sokáig tart.
Tényleg nem értem, hogy miért nem tud valaki hetente egy binárist fordítani, külön x86-ra és x86-x64-re, amibe mindenféle fordítási lehetőséget belefordítva (SSE support, és mindenféle hang/videókimenet), majd feltenni valahová.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Építő/felújító topik
- Bestbuy játékok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Diabetes - Cukorbetegség
- Formula-1 humoros
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- SzoftverPremium.hu
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs