Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitman
őstag
bob.zxr
Ez nem túl jó hír.MacCaine
Megnéztem a Hugin oldalán a forráskódból való fordítást, nem értek belőle szinte semmit. Azt viszont látom, hogy ehhez is egy csomó dolgot kellene letölteni?, hogy egyáltalán el lehessen kezdeni a dolgot.
Nagyon kezdő vagyok még (most próbálkozok Linuxra áttérni és próbálom életre kelteni alatta azokat a programokat, amiket jelenleg használok), valószínűleg nem fog menni a dolog.
Jelen helyzetben nem tudok netet varázsolni a gépre.Létezik a 2013-as verziónak lefordított változata, mert én nem lelek ilyet? Egyedül egy hugin-2013.0.0.tar.bz2 nevű állományt találtam, amit le lehet tölteni. Véleményem szerint ez lehet a forráskód.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Haditechnika, harcászat
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- Metal topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest