Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyors teszt alapján hibátlan.
A többi majd kiderül.Viszont egy láma kérdésem lenne.
Mi a legegyszerűbb módja, hogy a netet megosszam a többi gép felé?
Ezt annak idején ismerősöm állította be nekem az előző linuxos gépemen és hülye fejemmel nem is piszkáltam ezt a területet.
Két hálókártya van a gépemben, az egyiken bejönne a net pppoe-vel, és a másik megy a switch felé.
Szeretnék MAC address alapján IP-t és domain-t szűrni. Egyik MAC address esetén úgy szeretném, hogy minden tiltva legyen, kivéve, amit én engedélyezek (itt jó lenne valahogy értesülni arról, hogy miket blokkolt a gép, hogy tudjam, engedni, ha kell, mert foglamam sincs, hogy a windows-os gép honnan tölt le frissítéseket).
A többi MAC address esetén meg csak néhány dolgot akarok tiltani.
Minden gép egy switch-en van - kivéve a linux gépbe bejövő netet.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kézilabda topik
- Milyen autót vegyek?
- BOINC: compute for science
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen házat vegyek?
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A többi majd kiderül.