- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli133
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Mostanában elég sokat szívtam az amd zárt drivereivel ubuntu alatt, aztán tettem pár kísérletet és SUSE illetve Debian alatt sokkal jobban működött a dolog. (Kivéve, hogy csak grafikus felületen a terminal emulator nem igazán szereti frissíteni a képet). A nyílt Radeon driverrel viszont nem volt bajom az működik rendesen, csak ugye a 3d support hiányzik belőle, viszont most látom, hogy a játék miatt kell a zárt driver.
Mintből Ubuntu vagy Debian alapút próbáltad? Debian alapon nekem jobban tetszik a Mint és tapasztalataim szerint az fglrx is jobban szereti.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Milyen házat vegyek?
- Bundle topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4440, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest