Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli133
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Mostanában elég sokat szívtam az amd zárt drivereivel ubuntu alatt, aztán tettem pár kísérletet és SUSE illetve Debian alatt sokkal jobban működött a dolog. (Kivéve, hogy csak grafikus felületen a terminal emulator nem igazán szereti frissíteni a képet). A nyílt Radeon driverrel viszont nem volt bajom az működik rendesen, csak ugye a 3d support hiányzik belőle, viszont most látom, hogy a játék miatt kell a zárt driver.
Mintből Ubuntu vagy Debian alapút próbáltad? Debian alapon nekem jobban tetszik a Mint és tapasztalataim szerint az fglrx is jobban szereti.
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- 24 GB (2x12 GB) DDR5 SODIMM memória + DIMM adapter asztali PC-hez - garanciával
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest