Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli133
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Mostanában elég sokat szívtam az amd zárt drivereivel ubuntu alatt, aztán tettem pár kísérletet és SUSE illetve Debian alatt sokkal jobban működött a dolog. (Kivéve, hogy csak grafikus felületen a terminal emulator nem igazán szereti frissíteni a képet). A nyílt Radeon driverrel viszont nem volt bajom az működik rendesen, csak ugye a 3d support hiányzik belőle, viszont most látom, hogy a játék miatt kell a zárt driver.
Mintből Ubuntu vagy Debian alapút próbáltad? Debian alapon nekem jobban tetszik a Mint és tapasztalataim szerint az fglrx is jobban szereti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest