Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• td

senior tag

Sziasztok!

Ide (is) irányítottak a problémámmal, úgyhogy első körben nektek teszem fel a kérdésemet.

A problémám az, hogy DVD-írásnál túl hosszúak a file-nevek, és le akarja vágni őket a K3b, de én ezt nem szeretném, mert ezzel infó vész el. Persze tudom, ez nem kívánságműsor, de azok a file-nevek még nem olyan hosszúak szerintem, amiknek a levágását még ne lehetne kivédeni, és amúgy is elég érthetetlen ez a dolog a hosszakkal.

Ilyen opciók vannak az "Allow untranslated ISO9660 filenames" pont alatt (Advanced opciók az írási ablakban):
    - Allow 31 character ISO9660 filenames
    - Allow max length ISO9660 filenames (37 characters)

És van egy másik főkategória:
    - Allow 103 character Joliet filenames

Mindhármat bepipáltam.

Namost írás előtt a Joliet kapcsán panaszkodik, vagyis eszerint 103-ra akar vágni, és ez az, amit nem értek, mert hosszra csak kb. 60 felé van egyik-másik, és ráadásként a logba úgy írja be, hogy mögé írja zárójelben egy másik file nevét, ami szintén hasonló hosszúságú, de nem írja, ahogy annak helyette milyen sorszámozott nevet adna. Nagyon nem tiszta ez a kavarás.

Pl.
    Using 20100705VIHARFELH1-MEZOHEGYES-000.JPG for <elérési út>/20100705viharfelh1-Mezohegyes-junius18-jegvihar.jpg (20100705viharfelh1-Mezohegyes-junius18-jegvihar-NAGY.jpg)

A kérdésem lényege tehát, hogy ezt mivel lehetne kivédeni? Windowszon nem panaszkodott ilyen hosszúságú nevekre, csak jóval nagyobbra emlékeim szerint. Mit kéne még kiválasztanom, hogy engedjen hosszabb file-neveket is?

Új hozzászólás Aktív témák