- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gerner1
- kemotox: Ki érti ezt?
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
td
senior tag
Sziasztok!
Ide (is) irányítottak a problémámmal, úgyhogy első körben nektek teszem fel a kérdésemet.
A problémám az, hogy DVD-írásnál túl hosszúak a file-nevek, és le akarja vágni őket a K3b, de én ezt nem szeretném, mert ezzel infó vész el. Persze tudom, ez nem kívánságműsor, de azok a file-nevek még nem olyan hosszúak szerintem, amiknek a levágását még ne lehetne kivédeni, és amúgy is elég érthetetlen ez a dolog a hosszakkal.
Ilyen opciók vannak az "Allow untranslated ISO9660 filenames" pont alatt (Advanced opciók az írási ablakban):
- Allow 31 character ISO9660 filenames
- Allow max length ISO9660 filenames (37 characters)És van egy másik főkategória:
- Allow 103 character Joliet filenamesMindhármat bepipáltam.
Namost írás előtt a Joliet kapcsán panaszkodik, vagyis eszerint 103-ra akar vágni, és ez az, amit nem értek, mert hosszra csak kb. 60 felé van egyik-másik, és ráadásként a logba úgy írja be, hogy mögé írja zárójelben egy másik file nevét, ami szintén hasonló hosszúságú, de nem írja, ahogy annak helyette milyen sorszámozott nevet adna. Nagyon nem tiszta ez a kavarás.
Pl.
Using 20100705VIHARFELH1-MEZOHEGYES-000.JPG for <elérési út>/20100705viharfelh1-Mezohegyes-junius18-jegvihar.jpg (20100705viharfelh1-Mezohegyes-junius18-jegvihar-NAGY.jpg)A kérdésem lényege tehát, hogy ezt mivel lehetne kivédeni? Windowszon nem panaszkodott ilyen hosszúságú nevekre, csak jóval nagyobbra emlékeim szerint. Mit kéne még kiválasztanom, hogy engedjen hosszabb file-neveket is?
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mafia: The Old Country teszt
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8-16GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest