Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• atesss

addikt

Üdv !
    Linux Mint-re telepítettem fel egy nemhivatalos Google Drive klienst, konkrétan az Insync-et, ez alapján a leírás alapján: [link].
    A cégnél két gép van bent, mindkettőn Linux Mint 13 LTS x86 Mate van fent.
    Az elsőre úgy 1,5 hete simán felment a megadott parancsokat sorban beírva, és működik. Aztán még hozzáadtam az "indítópult"-hoz, párszor újraindítottam, próbálgattam hogy megy a szinkronizálás (notiról beléptem a webes klienssel, és néztem a változást), és tökéletes.
    Pár napja épp bent voltam megint, és volt néhány perc, amikor nem használták a gépet, ezért nekiálltam felrakni a másik gépre is, de ott nem sikerült.
    Kidobott valami hibát, sajnos nem tudom már biztosan hol, de talán a wget-nél. Utána azért megpróbáltam a többi parancsot is beírni, asszem talán ott is volt hiba. Végül az Insync megjelenítette a böngészőablakot (Firefox), ahol be kell írni az account infókat, meg gépnevet választani, ezt megadtam, de nem jelent meg a program ikonja a tálcán.
    Egy újraindítást még csináltam, utána sem ment, de aztán át kellett adnom a gépet, nem tudtam vele többet próbálkozni akkor.

Net működött a 2. gépen is, direkt próbáltam közben (LAN-on - vezetékes, T-s ADSL a szolgáltatói modem+WiFi router kombóval).

Csak részlegesen tudom, ezért megkérdezném tőletek, pontosan melyik parancs mit csinál ?
    Gondolom a legjobb lenne, ha a visszajelzéseket/kimeneteket írnám be, és az alapján tudnátok segíteni, de nem tudom mikor lesz úgy időm, hogy olyankor menjek be, amikor hosszabb ideig nem használják a gépet.

A két gépet annó egy - linuxhoz nálam mindenképp jobban értő - kollégával együtt telepítettük, szóval a forrás mindenképp ugyanaz.
    Ami különbség még esetleg, hogy az első gépre (amire simán felment az Insync) lett még pár dolog installálva.
    Azt hiszem a CVLC kapcsán is felrakott pár dolgot a kollega (nem ment elsőre, és nem tudta biztosra mi a gond), illetve próbáltunk felrakni egy ZoneMinder-t is (felrakni sikerült is, csak a kamerát nem tudtuk beállítani - vagy nem volt kompatibilis vele).

Új hozzászólás Aktív témák