Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
Üdv !
Linux Mint-re telepítettem fel egy nemhivatalos Google Drive klienst, konkrétan az Insync-et, ez alapján a leírás alapján: [link].
A cégnél két gép van bent, mindkettőn Linux Mint 13 LTS x86 Mate van fent.
Az elsőre úgy 1,5 hete simán felment a megadott parancsokat sorban beírva, és működik. Aztán még hozzáadtam az "indítópult"-hoz, párszor újraindítottam, próbálgattam hogy megy a szinkronizálás (notiról beléptem a webes klienssel, és néztem a változást), és tökéletes.
Pár napja épp bent voltam megint, és volt néhány perc, amikor nem használták a gépet, ezért nekiálltam felrakni a másik gépre is, de ott nem sikerült.
Kidobott valami hibát, sajnos nem tudom már biztosan hol, de talán a wget-nél. Utána azért megpróbáltam a többi parancsot is beírni, asszem talán ott is volt hiba. Végül az Insync megjelenítette a böngészőablakot (Firefox), ahol be kell írni az account infókat, meg gépnevet választani, ezt megadtam, de nem jelent meg a program ikonja a tálcán.
Egy újraindítást még csináltam, utána sem ment, de aztán át kellett adnom a gépet, nem tudtam vele többet próbálkozni akkor.Net működött a 2. gépen is, direkt próbáltam közben (LAN-on - vezetékes, T-s ADSL a szolgáltatói modem+WiFi router kombóval).
Csak részlegesen tudom, ezért megkérdezném tőletek, pontosan melyik parancs mit csinál ?
Gondolom a legjobb lenne, ha a visszajelzéseket/kimeneteket írnám be, és az alapján tudnátok segíteni, de nem tudom mikor lesz úgy időm, hogy olyankor menjek be, amikor hosszabb ideig nem használják a gépet.A két gépet annó egy - linuxhoz nálam mindenképp jobban értő - kollégával együtt telepítettük, szóval a forrás mindenképp ugyanaz.
Ami különbség még esetleg, hogy az első gépre (amire simán felment az Insync) lett még pár dolog installálva.
Azt hiszem a CVLC kapcsán is felrakott pár dolgot a kollega (nem ment elsőre, és nem tudta biztosra mi a gond), illetve próbáltunk felrakni egy ZoneMinder-t is (felrakni sikerült is, csak a kamerát nem tudtuk beállítani - vagy nem volt kompatibilis vele).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Lexus, Toyota topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nők, nőügyek (18+)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest