- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MurdR
veterán
A problémát megoldottam, volt egy üres 150es partícióm, amivel mertem bűvészkedni, tehát konkrétan nem veszélyeztettem a jelenlegi fő rendszert.
Most legyalultam a 150est, csináltam egy 20as ext4et amin az ubuntu van, van egy 4gigás swap amit a linux csinált magának (?) és most öröm bódottá, minden megy ahogy mennie kell.
Tetszik, hogy amint feltelepült, nem kellett a wifivel sz.rozni, egyből tolta a drivereket, pöcc röff lett a rendszer.
Nem ehez vagyok hozzászokva, teszik nah.
Aztán meg kérdeztem itt is, meg az alap topicban is, nem igazán mondta el senki a konkrét menetét, kivéve 1-2 user aki nagyon jó linkeket adott (), a többiek más témával kezdtek el foglalkozni (ami szíve joguk...), így magam áltam neki kitapasztalni hogy mi a szitu.
Néha még érdekes, nem teljesen látom át a rendszert, pl csak annyi a ''menü'' ami oldalt van az a sáv? Mert ott pl terminal emulatort sem találtam, systemet sem, meg ilyenek. Abból kell gazdálkodnom?
Új hozzászólás Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- ÚJ ÁRU 08.25. !! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest