Hirdetés
- potyautas: Levél gyermekemnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VHS digitalizálás
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pylon
tag
Helló mindenkinek!
Frissítettem OpenSUSE 12.2-re clean installal és szembesültem a GNOME 3-al és borzalmas.
Vissza lehet állítani a két paneles megjelenést, valódi asztalt ikonokkal stb. ?A másik: Pulseadio a default hangkezelő és sikerült müködésre bírni de Firefox+Flash (pl.: youtube) esetén nincs hang. konzol kimeneten semmi (miután hozzáadtam magam a audio, pulse csoporthoz)
Steam (RO), gmplayer, chromium (+flash) alatt viszont van hang.
Találkozott valaki ezzel a problémával?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Fejhallgatós találkozó
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A hatalom gyűrűjével védekezne a Samsung a Magic Leap szemüvege ellen
- iPhone topik
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest