Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ubuntu és Mint is jó.
Telepítettem, mindent felismert, pár dolgot beállítok és kész.
Én lepődtem meg, hogy mennyire egyszerűek.Én eddig csak W-t használtam, de 3 hónapja feltettem a Mint 11-et, majd 12, utána Ubuntu 11.10, majd megint Mint 12, de most már LMDE.
Mindezt úgy, hogy sohasem telepítettem még W-t sem.
És 0 a linuxos előképzettségem.
Ennyire egyszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Filmvilág
- Milyen monitort vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- Így nyeri az Oppo a zoomcsatát
- PlayStation 5
- Lexus, Toyota topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Apple iPhone 12 64GB - Kártyafüggetlen, Fekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest