- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ZUK Z2 - Kicsi a bors, de erős!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- Gurulunk, WAZE?!
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narancs
őstag
válasz
Jester01 #13611 üzenetére
Biztos. Ahogy írtam, BIOS-ban tökéletesen működik a bill, és nem történt változás a gépben fizikailag. Feltettem a LAMP-ot, újrakonfigoltam a phpmyadmin-t (a ti segítségetekkel), ehhez a művelethez kellett csinálnom root jelszót ami eddig nem volt. A var/www mappa jogosultságát megváltoztattam, hogy ne csak root joggal tudjak bele írni. Ezek végeztével kikapcsoltam a gépet, ma bekapcsoltam, hálózaton áthúztam egy filmet a vinyóra és megpróbáltam lejátszani. Mondta, h ehhez három csomagra lesz szükség meg a jelszómra, de beírni már nem tudtam semmit. Kipróbáltam 3 billt, ki-be kapcsoltam acpit, apicot, semmi nem segített. Ha bekapcsolom a gépet a numlock egészen addig világít amíg el nem kezd tölteni az Ubuntu.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest