Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
MacCaine
üzenetére
Google-el meg is találtam: [link]
Ezen gépen amibe beraktam a vinyót, nincs most Linux.
Egy CD/DVD-s live Ubuntu 10.04, 11.04, Mint 11, Slitaz (aircrack-ng -hez) alól ugye menne ?
Persze ha felismeri az NTFS particiót a másik vinyón.
És akkor fájlba menteném.Ebben a két példában miért van máshogy megadva a forrás ? :
Clone one hard drive onto another
$ dd if=/dev/sda of=/dev/sdb
Clone a hard drive to an image file
$ dd if=/dev/hda of=/image.imgMOD: megtaláltam mi a kulonbseg az sda és hda közt: [link]
Bár azt nem teljesen értem mi a különbség, miert SCSI az egyik.
Lehet át kéne mennem a linux kezdoknek topicba...Illetve a `noerror' is kellhet ha jól gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- Path of Exile 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
- Spórolós topik
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPad Smart Keyboard
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi