Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- potyautas: Idővándor
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morpheus
tag
hali
első kérdésem egy végtelenül egyszerű okvetés lenne:
TI MELYIK LINUXOT AJÁNLJÁTOK JÁTÉKHOZ?
2 éve csak opensuse-t használok, eléggé kiismertem minden nyűgét, baját, eddig minden problémáját tudtam orvosolni, szóval eléggé barátok lettünk
viszont win-es játékot ezidáig 1x próbáltam meg telepíteni WINE-val, ami teljes sikerrel is járt
Diablo 2+LOD eredeti korongokról simán felmászott és indult is ahogy kellviszont tegyük fel, h kímélni akarom a már amúgy sem fiatal lemezeket és szeretnék ISO-ból dolgozni
ebből adódik a második kérdésem:
wine alatt daemontool-os megoldás? működik?
de a fő kérdésem az első lenne!!
hétfőn áll össze a csak net+játékra összerakott asztali gépem és csak linux jöhet szóba, szal segítsetek kicsit léccike, bármelyik distrora nyitott vagyok...
Előre is köszi a válaszokat
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Milyen videókártyát?
- Windows 10
- Fotók, videók mobillal
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bittorrent topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő