Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
Van egy gép eredetileg ubuntu 8.04-el, ami 2 évig így ment. Majd át lett rakva egy másik helyre, ahol elég hosszú a lankábel, így 10 mbit a max.
Na most, 5 gépből 1 ismeri fel, hogy 10mbit kéne auto negotiationnal, a többi szépen beáll 100mbitre, és persze semmi kommunikáció nem megy.Így volt ezzel az ubis géppel is, így hát kiszenvedtem ethtool-al hogy bootnál 10mbitre kényszerítse. Maj frissítve lett 10.04-re. Ez ment is, máig.
Most szokás szerint az eth0 interfész eltűnik (ki volt az a barom aki kitalálta hogy ez így legyen ha nem képes hálókapcsolatot felépíteni?). Router restart többször, gép restart, semmi.
Mivel ugye eth0-nélkül nagyon faszán NEM lehet semmit sem diagnosztizálni, hát próbaképpen betoltam a 8.04-es cd-t és elindítottam live módban.
ÉS rájött hogy 10 mbiten kell mennie, és működött a háló! ( a telepítettre miért kell a 10mbit-et kényszeríteni vajon? Az miért nem ismeri fel?).
Ez után újra elindítottam a telepítettet, és volt háló...
vindózosodik a linux? (megmagyarázhatatlan hibák amik ugyanilyen megmagyarázhatatlanul szűnnek meg)
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hyundai, Kia topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Diablo IV
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Gyermek PC játékok
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest