- A lány, aki átformálta az életem 2
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolien
csendes tag
válasz
Speeedfire #10213 üzenetére
Ezen akár fel is húzhatnám magam. Minden bulvárosodik el, ennek megfelelõ a szint is. Különben is: ez a toplista a Linuxot Windowsként használó gyerekeknek, tiniknek és fiatal felnõtteknek szól. Ma így él tovább a Linux, vagy tetszik, vagy nem. Nekem például nem, de ettõl még ez van. Mit hallok manapság? "Néztünk több féle disztrót, voltak egész jók; Ubuntu, Kiwi, meg ilyenek. Meg volt még valami Debian is. De az szar volt." Ugye nem kell mondanom, hogy nem ez az illetõ vokt az, akivel a monolitikus kernel lelkivilágáról beszélgettem aztán? Szóval a nagyközönség fejében ma ez van. Jó a disztró ha a haver azt használja és Windowsul mûködik. Szar a disztró ha gondolkodni kell. Desktop rendszert illetõen az emberek többsége csak Windows módban tud gondolkodni, Linuxot azért használ amiért a több Macet vesz, a név miatt. Hány fiatal kezd el ma azért Linuxozni, mert a távlati cél az, hogy egyszer egy saját rendszert pakoljon össze? 100-ból 1? Nem baj, csak mondom, hogy minden alakul átfelé. Egyiknek örömére, másiknak szomorúságára.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A lány, aki átformálta az életem 2
- Jövedelem
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest