- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
Udv mindenki!
Atneztem par hsz-t itt a forumon, illetve csekkoltam a kulonbozo kartyaPC-k oldalait.
Tudnatok segiteni par dologban?
Kellene egy eszkoz:
1, ami akkor "él", ha a nagygepet kikapcsolom/ha töltök/filmet nezek, es nem gond, hogyha elalszok, es bekapcsolva marad ejjel
2, a HDMI-s TV-re szeretnem kotni (42", 1920x1080)
3, ra lehet dugni a SATA-s 60GB-os SSD-met
4, "normalis", grafikus kezelofeluletu oprendszer van ra, h ne legyen gond a TV-n a szukseges dolgokat beallitani, kivalasztani, stb
5, a fo cel lenne: a wifis routeremmel letolteni a megfelelo tartalmat, majd ezt lejatszani, 1920x1080-as felbontasban max, ES/VAGY a kis PC-rol tovabbstreamelni wifin es dlna-n a TV-re (jelenleg ezt a Serviio latja el)Kerdeseim meg:
6, tudnak ezek az eszkozok/oprendszerek olyat, h HDMI-n TV-re vannak dugva, ami ugye monitorkent szolgalna, es a TV taviranyitojaval lepkedek a menuben?
7, nagyon mellekes, tenyleg, de 1080-as youtube eselyes vagy felejtos?
8, neztem a klasszikus Raspberry-t, Banana-t, Odroid-ot es Orange-t. Legutobbi arban pont megfelelne nekem.
Es azt irjak, h a Rasperry image-eket is tamogatja... Hm, ez jelentheti azt, h a kesobbiekben elindul majd rajta a Windows 10 is? Irnak ilyesmirol a kulfoldi forumokon valamit?
8, a Raspberry Pi2 mennyire lesz alkalmas hardveresen erdemben futtatni a Wint?
9, ugy altalanossagban mik azok az alap dolgok, amik kellenek a sima kis alaplap melle, h mukodokepes legyen?
10, megoldhato, h az asztali geprol ranezzek, mi tortenik a bekapcsolt, de monitor nelkuli kartyaPC-n?
11, mely oprendszerek azok, amik melyrehato szaktudas nelkul egy lelkes amator szamara is kezelhetoek? (tehat parancssoros moka kizart) Es kielegitik a fenti dolgokat. (ubuntum volt jopar eve, xbmc-t, mint programot hasznaltam filmezeshez)Koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest