Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-07-17 01:11:28

LOGOUT.hu

Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1024) csubuka válasza azbest (#1016) üzenetére


csubuka
addikt

Szia!

Plusz egy a Beelink-nek (az OPi PC-hez való), az orangepi fórumon is azt hozták ki győztesnek és valóban. Azzal egy teljesen használható kütyüt kap az ember (wifi dongle nem adja, Edimax EW-7318USg, Ralink RT73 chipset). TV okosításra számomra elsődleges. Van hardveres gyorsítás videóknál szerintem, mert jól megy, akadás nélkül, 1,2 GHz-en fut a proci, nincs túlhajtva...

Ethernet működik, szóval jóság van. Szerintem választani kell, multimédiára ez az Android verzió adja, amúgy meg a loboris-féle Ubuntu Mate, ha valaki seed szervert akar (az lehet androidon stabilan nem működne jól, márpedig fontos a Linux disztrók megosztása :D ) vagy ilyesmi gondolom és nem kell grafikus gyorsítás.

Nekem így bejött a kütyü ennyiért pont arra való, amire én használom.

Vagy számodra azért továbbra is vannak erős limitációi?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.