Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
this is life
Ármester
Mivel a nagyszülők a veszélyeztetett korosztály , felelőtlenség lenne rájuk bízni a gyerekeket .Nem könnyű helyzetet kell megoldani szülőként , de ha a szüleinket ,idősebb rokonainkat védeni szeretnénk , akkor nincs más út mint nekünk vigyázni gyermekeinkre .
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
sittes79
addikt
444 ne már kattintasos éljünk jobban zsindex cikk faxnak olvasunk ilyeneket de komolyan?
"Frissítés 09:22: A tanulmány részleteiről beszámoló South China Morning Post friss közlése szerint a cikk alapjául szolgáló tanulmányt indoklás nélkül visszavonta az azt megjelentető Practical Preventive Medicine folyóirat. A lap megkereste a tanulmány szerzőit, és a cikk frissítését ígéri. Ha választ kapnak, mi is így teszünk"
-
HellGreg
őstag
Gondolom ez a legrosszabb forgatókönyv. Azért azt is bele lehet kalkulálni (illetve inkább reménykedni benne), hogy hamarosan előállnak valami hatékony gyógyszerrel (a Fujifilm már nagyon közel jár hozzá, és májust emlegették a hatósági engedélyeztetést tekintve). Gondolom ha lesz bizonyítottan hatékony gyógyszer és tömeggyártás, el fogják engedni a vírust, mert akkor kb egy gyorsteszt alapján a háziorvos is meg tudja állapítani a betegséget, és otthoni gyógyszeres kezelésre küldeni a beteget. Persze ez meg kb a legpozitívabb forgatókönyv, és egyelőre csak egy álom
-
"Te kiket ölnél meg inkább?"
Hibás a döntés logikai alapja.
A jármű, a legrövidebb úton egyenesen haladva, maximális gördülési ellenállással tud megállni.
Amennyiben nem lehetséges kikerülni az akadályt, a fékezés és kormányzás együttes használata növeli a baleset súlyosságát. Életszerű helyzetben amúgy sincs lehetőség a mérlegelésre. A balesetből gyilkosság lesz, ha a döntés nem születik meg az áldozat eléréséig. De a döntésre fordított idő mindenképpen növeli a baleset nagyságát.
Kormány egyenesben tartása mellet padlófék. Ennyi.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
Calogero
addikt
Debrecenben ezt látom ha kinézek az ablakon
Előttünk van egy posta, egy Coop, egy Piac, és egy zöld terület ahol mindig sok a kutyás.
A bejáratoknál rendőrök, és tényleg azok mehettek be akiknek lehetett.
Amúgy meg alig vannak kint az utcán, kutyások is eltüntettek[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Oroszlány:
A házunk mögött 7 gyerek focizik, 2 lány a szalaggal lezárt hintában ül. Folyamatosan középkorúakat látok táskákkal, pedig egész nap mászkál egy autó hangosbeszélővel. A boltokban nem tudom mi a helyzet, kint ma még nem voltam.
(Szerintem legutóbb 2005 környékén láttam ennyi gyereket a játszótéren.)
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Egyáltalán nincs értelme szigorítani. Azzal azt érnéd el, hogy még hónapokig eltartson. A cél az, hogy pont az egészségügy ellátóképességén belül maradjon, de minél hamarabb vége legyen. Gondolj bele, ha eltartana mondjuk egy évig a korlátozás (főlég még szigorúbb, mint most), akkor a gazdaság totálisan összeomlana, simán az éhezésben többen meghalnának, mint a vírusban...
Aki él és nem boldog, az téved!
-
titán
Nem, az igazi tesztekkel széleskörű tesztelés és visszakövetés, még most is, mert ezt a legelején kellett volna csinálni hogy a terjedést jobban tudják korlátozni.
Ha minden fertőzött személy (még az elején) valódi karanténba kerül akkor a vírus nem terjed. Persze a személyzet az a megfelelő eszközökkel védve.Más.
Ma reggel voltam a piacon. Én értem azt, hogy vannak akik egészséges létükre és nem veszélyeztetett korosztályúként de védeni szeretnék magukat, azt is hogy szájmaszk néven emlegetjük.
De értsék már meg! ha az orruk nincs eltakarva vele, semmit sem ér, akkor sem ha állandóan igazgatja a kezével. -
Nikaré
őstag
Valami ilyesmire számítottam!
Mégis csak egy felkészült, szinte korlátlan anyagi, technikai, képzett humán erőforrással és lassan kettő év tapasztalatával felvértezett siker sorozatban lévő csapat van e mögött! De nem baj majd jön a jóllakott napközis és a kormányinfón elhangzik kik meglesznek a bűnbakok.
Természetesen, burkoltan, de mi, az adófizetők! -
Tomikaa.
tag
Most már működik. Nevet, TAJ számot, oltási dátumot és SARSCoV-2 védettséget ír ki. A betöltéséhez kell internet, de szerencsére nagyon minimális adatot fogyaszt. Kíváncsi vagyok, hogy határátlépésnél elfogadnák-e. A felettük lévő QR kódot leolvastam a Covid Control alkalmazással, ami igazából ugyanezeket írja ki, plusz a lekérdezés időpontját és hogy az adatok hitelesek.
[ Szerkesztve ]
-
IRO21
aktív tag
Nézz be a konteósokhoz is, ott ősszel már volt erről szó!
A kolléga a kapott oltását a gyártókód ellenőrzése alapján BA4/5-nek gondolja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.