Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Szólánc.
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Floyd80
addikt
válasz
Soulfly842 #1593 üzenetére
Úgy tűnik, hogy tényleg túl vannak a nehezén, reméljük a kínai államnak is érdeke a valós adatközlés.
https://www.statista.com/chart/21076/china-quarantine-drops-coronavirus-cases/
-
Vesa
veterán
válasz
Viktor0610 #1598 üzenetére
Nem feltétlen most kezdték...Irán és Kína adataival kapcsolatban legtöbben szkeptikusak, nem ok nélkül.
-
-
válasz
Intruder2k5 #1595 üzenetére
-
Vesa
veterán
válasz
Intruder2k5 #1595 üzenetére
Kínának azt sem hiszem el, amit kérdeznek. Szakmai körökben sem tekintik a számaikat mérvadónak mert van rá esély, hogy hazudnak mint a vízfolyás.
-
válasz
Soulfly842 #1593 üzenetére
Meglátjuk... Nem esküszöm meg rá, de nekem Kínával kapcsolatban már napok óta kicsi, és egyre csökkenő számok rémlenek.
-
Motion_Blur
félisten
"Az olasz karanténról annyit, hogy ma úgy utaztunk haza autóval Milánóból, hogy semmilyen akadállyal vagy akár ellenőrzéssel nem találkoztunk... mielőtt valaki felzaklatja magát, önkéntes karanténban várjuk ki a két hetet."
"En ket heten belul ketszer fordultam meg Milano mellett (most is ittvagyok egyebkent). Amit en lattam: az autopalyakon ugyanugy omlik a forgalom mint maskor, a Garda to partjan nem volt szabad ulohely hetvegen. Azthiszem egy emberen lattam maszkot, de o is levette"
Utazómajom FB
-
Soulfly842
addikt
válasz
Intruder2k5 #1590 üzenetére
Náluk apró darabszámot mennek egész nap reggel megy rá egy nagyobb plusz, s az oldalnak van egy ilyen hülye ciklusa, hogy a napi darabszámokat már külön kezeli. Legalábbis régebben így volt. Talán mintha reggel is lett volna egy nagyobb plusz még.
-
-
Vesa
veterán
válasz
Motion_Blur #1582 üzenetére
Persze, hogy nem. Holnaptól lép életbe!
-
válasz
Soulfly842 #1588 üzenetére
Nem tudom, így sosem figyeltem, de napközben néztem valamikor, akkor még 44 volt a napi új beteg.
-
Soulfly842
addikt
válasz
bajnokpityu #1567 üzenetére
Elméletileg már a Ryanair és a wizz air is törölt minden járatot.
(#1587) Intruder2k5
Náluk nem reggel környékére szokott lenni a frissítés?
-
-
válasz
DarkByte #1581 üzenetére
Nagy különbség a spanyolnáthához képest, hogy akkor hajóval utazott az ember Amerikába és heti 1x, szekéren ment fel a városba. Így nem meglepő, hogy eltartott egy ideig, míg végigsöpört a világon. Azt nem tudom, akkoriban milyen karanténszabályokat alkalmaztak - illetve mennyire lehetett időben felismerni, hogy fertőz egy illető.
-
Floyd80
addikt
-
válasz
Azt írták, hogy keddtől lép érvénybe a zárlat.
-
válasz
Nem csak fogják?
....holnaptól... vagy mittudomén?
-
Motion_Blur
félisten
Többen is írják hogy gond nélkül hazajöttek ma Lombardiából. Ennyit ér az olasz vesztegzár. Csupán ajánlás, a kormány politikailag levédte magát, ez volt nekik a lényeg.
Tehát Olaszországot NEM zárták le.
-
DarkByte
addikt
Ez egy elég korrekt videó, ha valaki tud angolul.
Coronavirus expert: 'War is an appropriate analogy'
Különösen "tetszik", hogy a Spanyol náthához hasonlítja, ami azért eltartott két évig. Szerinte ez is gyanúsan több évig velünk lesz. -
Micsurin
nagyúr
-
törölt tag
Közben indexen már két(?) napja szerepel címlap tetején narancssárga kiemeléssel az újabb két fertőzött... hogy ez még a 8-9, azt csak megnyitva látod. Minőségi újságírás, my ass.
-
PitLee
őstag
Na igen Romániában nem olyan rég még kanyaró járvány volt, a nem megfelelő véd oltás lefedettség miatt.
Így náluk ez egy jó lépés, mert ha beindul, nem hinném hogy az egészségügyük megbirkózna vele. -
Van pár hozzáértő magasabb helyeken, aki pl elolvasta a híreket a lebetegedett dolgozókról, és kikalkulálta, hogy koronavírusos személyzettel necces lesz az ellátás.
#1571: ugyan, elmennek 1 hónap szünetre, mindenki kigyógyul aztán mehet tovább minden a régiben. Nem értem egyébként mit kellett ezen világszinten ennyit nyűglődni. Amint látszódott, hogy Kínán kívül is nagyban rajzik a vírus, minden nyüzsi népet leültetni a s.ggére, 1 hónap fizetett szabi mindenkinek + ingyen netflix és kaja-házhozszállítás, aztán irány a meló.
-
Viktoár
addikt
válasz
#48613632 #1520 üzenetére
Nem önkénteseket kellene "vásárolni" hanem ilyenkor elő kell venni az adóból eltartott sorozat- , gyerek-, tömeggyilkosokat, életfogytosokat, és egyéb haszontalan embereket hogy tessék, lehet törleszteni az emberiségnek. Kérdés és válogatás nélkül ahogy ők is tették anno az áldozatokkal.
-
Micsurin
nagyúr
-
bajnokpityu
félisten
válasz
fant0mi #1561 üzenetére
tökre ki vagyunk akadva, a ryanair még midnig nem hajlandó átrakatni a szerdai jegyünket...
egy olyan szöveggel jönnek, hogy márc 17től a magyar kormány miatt néhány járatot eltörölnek.
mivan, bazeg?! rohadjanak meg...hol lehet panaszt tenni? sose utazunk velük, irtó rossz a hirük, csak véletlen foglalt náluk párom meglepiből karira.
-
blu79
addikt
válasz
t72killer #1560 üzenetére
Olvasom a román híreket , hát ott nagyon komolyan veszik ezt az egészet ... nem szokványos mentőautóval szállítjak a koronavírusos betegeket hanem speciális erre a célra átalakított és a hordágyak is burokba vannak zárva ... stb . Ők nagyon komolyan veszik ezt az egészet ... nem is gondoltam volna....
-
Floyd80
addikt
válasz
Micsurin #1543 üzenetére
De bmeg, ebből 2 mrd átcsoportosítás.
"Hétfőn este jelent meg egy kormányhatározat a Magyar Közlönyben, amiben a kormány 2 milliárd forintot csoportosít át az Egészségügyi intézmények fejlesztése és rendkívüli támogatása jogcímcsoportról az Állami Egészségügyi Ellátó Központnak (ÁEEK), ezen kívül elrendeli, hogy további 6,763 milliárd forintot teremtsen elő a pénzügyminiszter az ÁEEK számára."
-
Floyd80
addikt
válasz
lacos001 #1549 üzenetére
Szerintem a Numero Unónk erre a 8 mrd-ra is nézett nagyot.
Főnök, most már kellene valamit benyögni, 8 mrd? Meg vagytok ti hülyülve, van ágy, folyosón is lesz hely, zsemle, tömlős sajt, vizet majd visz a Lölö cége, ugye nem akartok lehúzni?
Amúgy biztosra veszem, hogy Nr. 2 Lölö már rég valami egzotikus szigeten vészeli át a tavaszt. Bár lehet. hogy meglepi az országot egy hasonló felajánlással, mint a beteg kisgyereknél vagy azzal, hogy az egyik alapítványa most fejleszti ki a vakcinát.
-
fant0mi
őstag
Egesz Olaszorszagot lezarjak. [link]
Giuseppe Conte miniszterelnök hétfőn bejelentette: egész Olaszországot úgy fogják lezárni, mint a járvány egyik gócpontjának tartott észak-olasz Lombardia tartományt.
Az országban betiltanak minden nyilvános rendezvényt, csak és kizárólag munkába lehet menni, illetve vészhelyzet miatt lehet kimozdulni. Conte szerint a döntésre azért volt szükség, hogy megvédjék Olaszország polgárait, és szerinte most a legjobb döntés otthon maradni.A határozat hatvan millió ember életét befolyásolja. Tilos lesz minden nyilvános esemény, bezárnak a mozik, konditermek, diszkók, temetések, esküvők, mindenféle sportrendezvények.
-
Szerdától bezárnak az iskolák és óvodák Romániában a koronavírus miatt
Ezt elég sok európai országban nem lépték még meg, pedig az iskolák-óvodák a járványterjesztés fő színtere. Ma is azzal jött haza a gyerek, hogy összerakták őket egy másik osztállyal
. K.rvajó, amikor én próbálom minimumra csökkenteni a nyüzsit és nem akarok egy héten belül a pápától a dalai lámán át a szváziföldi postással ölelkezni, ezek rázúdítanak 20 új kontaktot minden gyerekre, összezárva mondjuk 150m3-nyi légtérben.
-
Gondok a francia nemzetgyűlés háza táján. Mindenesetre a címszereplő miniszter sokkal kevésbbé tartozik a veszélyezetett életkorba, mint a mostanában menő USA elnökjelöltek...
-
azbest
félisten
válasz
#22743424 #1554 üzenetére
Ez nem igaz. Azért nincs, mert nincs alapvető dolgokra sem pénz. Még a dolgozók felszerelésére sem. Az eszközök fertőtlenítésére sem.
Bár lehet, hogy igazad van és magyarország kultúrájába beletartozik az, hogy a kakit ujjal kikanalazzuk, majd kézfertőtlenítővel szétdörzsöljük. Nem lepne meg már ez sem, amilyen véleményeket olvasni néhány embertől.
Ja és természetesen az igazoltan fertőzött embert tartsuk összezárva a megfigyelés alatt lévőkkel. Biztos-ami-biztos.
-
Ringman
nagyúr
tavalyi cikk: Huszonkét éve nem volt ilyen mélypont a magyar egészségügyben
Nemrég végigszántotta a hír a médiát, hogy 2017-ben rég nem látott mélypontra esett az egészségügyi kiadások GDP-arányos értéke. Rossz hírem van: senki nem vette észre, hogy az OECD oldalán megjelentek a 2018-as adatok is, és tavaly már csak 6,6%-os volt az egészségügy részesése a bruttó nemzeti össztermékből. Ez 1997 óta a legalacsonyabb érték.
-
törölt tag
Amúgy sztem soha nem is volt még ezelőtt sem wc papír, szappan a magyar kórházakban. Higiéniai okokból. Kézfertitlenítőnek lenni kell viszont.
-
-
-
omfgk
veterán
válasz
Micsurin #1543 üzenetére
A stadion gyepére lehet fűtött sátrakat tenni.
Közel 6000 m2-nyi hasznosítható terület.
Jó lesz karanténnak.Amúgy én se értem ,hogy miért nem lehet ugyanezt a pénzt az egészségügybe önteni...
Ott is lehetne lopni bőven. Kórházépítés duplaannyiért. De legalább lenne haszna.
De nem folytatom a gondolatmenetet mert engem is k*rvára felhúz a téma. Na meg erre van a Politika topik... -
lacos001
senior tag
válasz
Floyd80 #1545 üzenetére
A meglőzésre kattintva meg a nagy üresség jön be, itt meg a gyógyszertárakba is 3 oldalas elég kimeritő irományt lehet elvenni "ingyen" bárkinek.
Elérhetőségekkel, teendőkkel (amit az előbb linkelt rektor is elmond Németországról) és nagy maroknyi Ricola cukorkával. amiből egy zacsi 2,90€... -
válasz
Ringman #1542 üzenetére
Én nem vagyok hallásos, de ha tűzdelt macskát tesznek elém majomszem-mártással, ami mondjuk Gujarat államban a szultánoknak járt csak, akkor hóttziher, hogy a pincér kidekorálva távozik a kórteremből én meg fogyok fél kilót.
A sztorinak két oldala van, nem feltétlen venném igaznak egyik oldal állításait sem kapásból. Az mondjuk simán lehet, h nem volt WC-papír...
-
Micsurin
nagyúr
válasz
KAMELOT #1544 üzenetére
Én várom ezt a megyénkénti egy nagy kórházat is amit anno belebegtettek, hogy a váci elfekvő, a MÁV a Szent László (elfekvő 2.0) vagy a Honvéd* lesz a pesti...
*23-as éhgyomri cukor mellett 3x vérvétel alatt 2 év leforgása alatt is "elsíklottak", hogy az orvost idézzem. Faterom se nekik köszönheti az életét... meg fehér zsemle a diabetikus étrenben az....
Meg fizessünk a nővérnek, hogy áttegyék a 79 éves haldokló mellől másik (volt üres...) terembe mikor így két hét hörgés hallgatás után láttuk apámon anyummal, hogy lelkileg lassan nagyon lent van a cukor + az említett miatt. Exhelyszínelőként nem a halál ténye nyomasztotta hanem a folyamatos 0-24 látvány...Ami itthon van az nem EÜ, az egy vicc egy szertár ahol lassan szögeljük az ajtókat, hogy a csontvázak bent maradjanak....
-
Floyd80
addikt
válasz
Micsurin #1543 üzenetére
A https://koronavirus.gov.hu-t valahogy el kell költségelni.
-
Micsurin
nagyúr
Stadion 300 milliárd
Vírus elleni harc 8 milliárdEzek azé tudnak valamit...
-
azbest
félisten
válasz
kw3v865 #1540 üzenetére
Nézd, ha ezt nem vagy képes felfogni, akkor nincs miről beszélnünk. Egyébként is van többféle menü - elvileg - a kórházakban, mert különböző betegségekre különböző diétát írhatnak elő, a különböző ételallergiákról nem is beszélve. Ha erre az alapvető dologra nem képes a hely, akkor az nem kórház, hanem kivégzőhely.
(#1542) Ringman
egyébként ehhez nem is kell nagyon vallásosnak lenni Egész egyszerűen arrafelé nem esznek meg ilyen állatot. Ahogy mifelénk sem esznek meg olyasmit, amit ázsiában vagy akár amerika némelyik részén. Lehetne sáska vagy tengerimalac is a példa. Konkrétan van keleti ismerősöm, aki nem vallásos, de nem eszik disznót, hiszen senki sem eszik azt arrafelé. Ha véletlenül valami kapcsán nyomokban bekerül disznó származék a kajájába, azért nem csinál fesztivált. De önszántából, direkt nem enne ilyesmit és nem ül be akárhová enni sem emiatt. -
kw3v865
senior tag
Ezt most nem értem, hogy jön ide a kutya. Egyszerű a képlet: nagyüzemi konyha van, mindenki ugyanazt kapja. Csak azért, mert ők irániak, nem kapnak különleges kaját, ez nem kívánságműsor. A magyar is megeszi, ők is meg fogják, ha éhesek. Jó, azt elismerem, ránézésre nem tűnik túl bizalomgerjesztőnek az étel, de bajuk biztos nem lesz tőle. Szerencsére még nem volt alkalmam kórházi kosztot kóstolni...
-
-
azbest
félisten
-
kw3v865
senior tag
Én biztos kihasználtam volna a lehetőséget egy kis trollkodásra.
Ha éhes, úgyis megeszi! Egyébként meg ha Magyarorszégra jössz, tiszteletben kell tartanod a magyarok kultúráját. Néhány allah-hívő miatt nem változtatják meg a napi menüt. Nehogy már mi alkalmazkodjunk hozzájuk. Ennyi!
-
azbest
félisten
"Órákig nem tudták a karanténba zárt iráni diákok, hogy egyikük tesztje pozitív lett" [hvg]
"Jelenleg 42-en vannak közülük karanténban, 3-6 fős szobákban, ahol elmondásuk szerint se szappan, se fertőtlenítő, de még vécépapír sincs. Maguknak takarítanak, és ha nem segítenének a barátaik, akkor nem tudják, hogyan oldanánk meg a mindennapi szükségleteiket."
"A konfliktus akkor alakult ki, amikor kiderült: a szobájukban az egyik fiú fertőzöttségéről már órák óta tudtak az orvosok, de ezt nem árulták el senkinek, és az érintettet is arra kérték, tartsa titokban. Maga a fertőzött sem értette, miért nem vitték azonnal másik kórterembe. Ez idő alatt ráadásul egyáltalán nem hagyhatták el a szobát, a diákok szerint még az erkélyre kivezető ajtót is bezárták, és elvitték a kulcsot."
"A magyar hatóságok eközben azt állítják, hogy az irániak több esetben nem megengedhető magatartást tanúsítottak, megpróbálták kijátszani a szabályokat, székeket dobáltak. „Én ilyet egyáltalán nem hallottam, székeket pedig nem is tudtunk volna dobálni a folyosóra, hiszen az nincs is a szobában” – mondta lapunknak az egyik diák. Azt viszont többen is megerősítették közülük, hogy az idegenrendészet kiutasítással fenyegette őket."
... -
PitLee
őstag
válasz
Ringman #1517 üzenetére
Az a doki aki ilyen fertőző osztályos helyen dolgozik, hogyan ment vagy engedték haza ?
Nagyon kellemetlen feladat karantén, de ott elvileg a dokik, ápolok is addig bezárva vannak amíg a fertőzés tart.
Elvileg szerintem úgy kellene működnie, hogy aki azon az ajtón belép az már bent is marad a végéig, ha jól működik a rendszer. -
Soulfly842
addikt
válasz
Rendo84 #1525 üzenetére
Nem hozzád címeztem, hanem a videót kommentáltam, amit igen, te linkeltél, s amihez kapcsolódva írtam
A németeknél azt láttad a hírekben, hogy random megállítják az autósokat is s ha a teshőmérséklet olyan, akkor már automatikusan tesztelik tömegesen? Szerinted van ilyen az olaszoknál? 1-2 hét és utána már ott is máshogy fognak kinézni a számok.
Az olaszoknál meg mindenhol nyilatkozzák, hogy azokkal az esetekkel tudnak foglalkozni csak, ami már olyan súlyosságú...
Én laikus vagyok, de az olasz egészségügyi helyzetet nézve (ott tömeges teszteléssel foglakozni, amikor már az alapesteket sem tudják ellátni?), illetve a tesztelési folyamatokat nézve a németeknél - kicsit máshol tart most a két ország még/már.
-
azbest
félisten
Csak kíváncsiságból... az iráni cserediákoknak felszolgált ebédben vajon milyen máj lehetett? Marha? Sertés?
Kinn van valahol esetleg a Szent Lászlós kaja lista, amit a betegeknek adnak?Csak mert jó lenne tudni, hogy direkt provokálják-e őket...
-
-
Rendo84
senior tag
válasz
Soulfly842 #1519 üzenetére
"Esküszöm, ez olyan mint egy laikus."
Ohh, te nem vagy laikus? Bocsásson meg professzor úr!
Persze hozzászokhattam már volna, hogy itt a fórumon mindenki tud mindent.
Te tipikusan olyan vagy mint a magyar foci, az országban mindenki ért hozzá, de még sincs sehol a labdarúgás."1, A németeket random és tömegesen tesztelik. az olaszoknál meg mindenkit elhajtanak"
A számok nem ezt tükrözik. Olaszoknál +1797 új eset, németeknél +136. Mind a két helyen már gőz erővel tesztelnek. Mivel az olaszoknál előbb kezdődött, ebből kifolyólag több fertőzöttet is találnak."Egyszerűen brutálisan másak a szűrési metódusaik, azért van a nagy esetszám."
Miért a német elhunytakat nem vizsgálják, mi volt a halál oka szerinted?
A videóban a professzor megemlíti, hogy ő szerinte vélhetően fertőzött betegeket keverhettek, intenzíven lévő legyengült immunrendszerű idősekkel, ami miatt részben magas az eset szám. Ha valóban így tettek/tesznek, az nem semmi, mert első kézbből kapják meg az idősek a kórt, amitől védeni kellene őket.Máskor légyszi ne nekem címezd a haszontalan hozzászólásodat, mert az interjúhoz semmi közöm, csak belinkeltem, aki szeretne talán néhány új infót megtudhat belőle. De legközelebb hozzád fordulunk.
-
wjbhbdux
veterán
Angolul tudóknak, az Amazon egyik alelnöke beszélget Dr. Vincent Racanielloval, aki a Columbia Egyetem virológusa, nagy szerepet játszott a gyermekbénulást okozó vírus kutatásában is. Sok koronavírusos tévhiten átmennek, tanácsok az elkerülésre, mi várható, stb, érdekes. kb 2 óra.
-
Kuter
senior tag
Utána vesz mintát is ,és igazolja , hogy elpusztult a vírus?
-
törölt tag
Angolul már olvastam, de most szembejött magyarul is. UK kicsit belehúz, és emberkísérletekbe vág. Én még addig sem jutottam el, hogy egyáltalán legális e az ilyesmi, de minden esetre, elsőre tetszik, hogy ilyen aggresszíven kezelik a kérdést.
mondjuk az összeget kicsit keveslem.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Rendo84 #1505 üzenetére
Esküszöm, ez olyan mint egy laikus.
1, A németeket random és tömegesen tesztelik. az olaszoknál meg mindenkit elhajtanak, csak aki komoly orvosi ellátásra lélegeztető gépre, stb szorul azokat látják el, azt is priorizálva... hogy ki az a beteg, akivel megéri egyáltalán foglalkozni. Egyszerűen brutálisan másak a szűrési metódusaik, azért van a nagy esetszám.
2, a németeknél később jelentek meg ilyen nagy számban az esetek (s ott is a Mindenkit nézve, nem a kritikusak számát...)... Az olaszoknál sem a gyors indulást követően azoinnal robbant az elhunytak száma.
-
Ringman
nagyúr
-
-
Micsurin
nagyúr
Az olasz doki teljes interjúja kint van Reddit-en:
[link] -
kekedi
senior tag
-
Rive
veterán
válasz
freeknight #1501 üzenetére
Öröm, hogy az intenzíven lévők száma alig emelkedett - vagy csak nem jelentik le már...
A maximális ágyszám felső korlát
-
PitLee
őstag
Csokit valaki ?
YT link -
-
Rendo84
senior tag
Friss interjú prof. Merkely Béla, a SOTE rektora. [link]
-
válasz
Motion_Blur #1499 üzenetére
Végülis nem olyan rossz, mint a tegnapi 133.
-
Rendo84
senior tag
-
freeknight
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- DJI FPV Racer drón
- DJI Mavic 2 Pro drón - 1" Hasselblad kamerával - 2 akkumulátorral
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón koffer (B&W International Type 4000)
- Panasonic er-dgp90 k Hajvágó /// Bontatlan, Új // Számla + Garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest