- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertic
aktív tag
válasz
hogyishívnak?
üzenetére
MTU: Max. Transfer Unit.
Csomagokban továbbítjuk az adatokat, ez az érték egy csomagban az adatok max. méretét adja meg. A használt protokolltól függ, hogy mekkora lehet. Ha túl nagy, akkor a csomag esetleg túl nagy lesz, és nem lehet elküldeni, ezért van, hogy webezésnél pl. nem jönnek be az oldalak, pedig ha rápingelsz, akkor van kapcsolat. Ha raspppoe-t használ az ember win alatt, akkor a vezérlőpult-hálózat-nemtommelyikprotokoll beállításainál lehet átírni a default 1492-es értéket. Csak akkor kell, ha nem működik úgy (pl interwarenél 1452-t mondanak). Linux alatt nem tudom, de ha jól rémlik, akkor az adslhez kapcs. config fileban explicite meg lehet adni az értéket.
Lehet, hogy baromságokat (is) mondtam, ez esetben bocs, én erre emlékszem. A valósággal való bármi egyezés csak a véletlen műve lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- HP Thunderbolt 4 kábel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest