Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hogyishívnak?

aktív tag

válasz Vertic #53 üzenetére

Sajnos a mai magyarország ilyen. Mindenki át akarja ba***ni a másikat kihasználva az ügyfél ''tudatlanságát''. :(( Nem mondtam hogy ki kell oktatni a tanárt, csak megpróbálni megértetni magatokat rávezetni hogy van hasznosabb része is a tantárgynak, viszont amit le akar adni megkell próbálni elviselni amig nem tudod meggyőzni.
    A netszolgáltatók műszaki ügyfélszolgálatával kapcsolatban nekem is volt kelemetlen tapasztalatom. (Pl.:nem tudtam hogy mindig ahova bejelentkezem annak a levelező szerverét kell választani, adsl-nél hogy a háló kártyának is kell ip-cím) Ilyenek miatt én is ideges tudok lenni pedig ott hozzáértőknek kéne lennie és nem mondanám, hogy hülye vagyok a géphez csak soha nem foglalkoztam az adott probléma elött levelező beállítással,hálózatbeállítással. Igazából az a meglátásom az ilyen helyen is sokan ''gyostalpalón'' végeztek és megtanitották az általuk használt rendszerellenőrző programok használatát esetleg az alapvető problémák ''elsimitásás'' a hasonló beszólásokkal: Friss a drv program? nincs tele szeméttel a win? Ne használja azt a rendszert az xar! (persze sokszor csak a saját rendszerük inkompatibilitása miatt)
    De ha már itt tartunk ha jól emlékszem csendpenge prohardvertárs is érdeklődött mi a az az MTU? hol kell keresni , mi a jelentősége?Ha esetleg valaki meggondolná és írna róla akár 1 új topicban is szerintem nem lenne haszontalan:)))))

Új hozzászólás Aktív témák