Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: ReaR backup
- gerner1
- bambano: Bambanő háza tája
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hogyishívnak?
aktív tag
válasz
Dalai Láma
üzenetére
OK. Ne légy jófej, nem azért mondtam...

Engem se hurrogtak még le, de láttam ilyet.
Tényleg nem vettem komolyan és megértem a ''gondotok'' én is átéltem bár már 10 éve végeztem és nem ebben az irányban. A szakmám szerint épületgépészet 1 spec területén dolgozom.(bocs ezt nem részletezném).Nálunk a suliban olyan vezérléseket tanitottak amiben alig volt félvezető.Namost ehez képest a gyakorlati vizsga a processzoros vezérlésen volt amit még életünkben nem láttunk. Szóval tudom miről van szó, de 10 év szakma tapasztalattal látom, nem volt hiába, inkább kevés volt.Ismerek olyat aki a szakmám területén a mostani rendszereken profik de a régihez fi**juk sincs.Viszont ha nem érdekelne a számtech és elektronika akkor a mai renszerekben lennék nulla.Nem fényezni akarom magam, ( bár miért ne
) de tényleg nem mindig a ''szüklátókör'' a helyes. Nem minden szolgáltató van olyan helyzetben hogy rákényszeritsen a megrendelőre több százezres,milliós kiadást.Mikor 1 havi karbantartásért és ezzel 1ütt a szükségszerinti hibaelháritásért 6-7 ezer forintot sokal 1 társasház, irodaház akkor, hogy lehet ráeröltetni több 100-ezres kiadást 1 felújításért esetleg 6-7 millcsi kiadást a 20-30 éves berendezése teljes lecseréléséért.
Szóval ezért nem mind1 hogy értesz e a régi dolgokhoz is és milyen szinten.És ez rátok is igaz lehet, ha 1 kisebb régebbi rendszer karbantartását nem válalod el késöbb mikor fejlesztenek bizti nem téged választanak.
Na de tényleg nem akarok senkit győzködni csak rávilágitani, hiába tartja most pengének magát valaki lehet hogy valaki ''nagyon beégeti'' az illetőt esetleg 1 megrendelő elött ha nagyobb a ''szakmai látóköre''.1ébként minket is tömtek a dos-sal 1 évig (12 éve ugye még az volt) pedig a szakmának ehez sok köze nem volt, de nem mondom , hogy haszontalanul. Legalább a gépet betudta mindenki kapcsolni utána.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- MacBook Pro 13" 2019 i7 négymagos / 16GB / 256GB / 99% AKKSI
- Lian Li Strimer Plus V2 szett kontrollerrel (24-pin + Dual 8-pin GPU) Garanciális, alig használt!
- Zotac Nvidia Gtx 680 2gb
- Gigabyte Radeon Hd 3870 512mb
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) de tényleg nem mindig a ''szüklátókör'' a helyes. Nem minden szolgáltató van olyan helyzetben hogy rákényszeritsen a megrendelőre több százezres,milliós kiadást.Mikor 1 havi karbantartásért és ezzel 1ütt a szükségszerinti hibaelháritásért 6-7 ezer forintot sokal 1 társasház, irodaház akkor, hogy lehet ráeröltetni több 100-ezres kiadást 1 felújításért esetleg 6-7 millcsi kiadást a 20-30 éves berendezése teljes lecseréléséért.