Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hogyishívnak?
aktív tag
válasz
Dalai Láma
üzenetére
OK. Ne légy jófej, nem azért mondtam...

Engem se hurrogtak még le, de láttam ilyet.
Tényleg nem vettem komolyan és megértem a ''gondotok'' én is átéltem bár már 10 éve végeztem és nem ebben az irányban. A szakmám szerint épületgépészet 1 spec területén dolgozom.(bocs ezt nem részletezném).Nálunk a suliban olyan vezérléseket tanitottak amiben alig volt félvezető.Namost ehez képest a gyakorlati vizsga a processzoros vezérlésen volt amit még életünkben nem láttunk. Szóval tudom miről van szó, de 10 év szakma tapasztalattal látom, nem volt hiába, inkább kevés volt.Ismerek olyat aki a szakmám területén a mostani rendszereken profik de a régihez fi**juk sincs.Viszont ha nem érdekelne a számtech és elektronika akkor a mai renszerekben lennék nulla.Nem fényezni akarom magam, ( bár miért ne
) de tényleg nem mindig a ''szüklátókör'' a helyes. Nem minden szolgáltató van olyan helyzetben hogy rákényszeritsen a megrendelőre több százezres,milliós kiadást.Mikor 1 havi karbantartásért és ezzel 1ütt a szükségszerinti hibaelháritásért 6-7 ezer forintot sokal 1 társasház, irodaház akkor, hogy lehet ráeröltetni több 100-ezres kiadást 1 felújításért esetleg 6-7 millcsi kiadást a 20-30 éves berendezése teljes lecseréléséért.
Szóval ezért nem mind1 hogy értesz e a régi dolgokhoz is és milyen szinten.És ez rátok is igaz lehet, ha 1 kisebb régebbi rendszer karbantartását nem válalod el késöbb mikor fejlesztenek bizti nem téged választanak.
Na de tényleg nem akarok senkit győzködni csak rávilágitani, hiába tartja most pengének magát valaki lehet hogy valaki ''nagyon beégeti'' az illetőt esetleg 1 megrendelő elött ha nagyobb a ''szakmai látóköre''.1ébként minket is tömtek a dos-sal 1 évig (12 éve ugye még az volt) pedig a szakmának ehez sok köze nem volt, de nem mondom , hogy haszontalanul. Legalább a gépet betudta mindenki kapcsolni utána.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Crimson Desert
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- PlayStation 5
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OpenWRT topic
- Hobby elektronika
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 i5-10210 / 16GB RAM/ 256GB NVMe SSD világítós EU bill, kiváló állapotban
- vizes GAMER PC - RYZEN 5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 5070 12GB
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U / 16GB RAM / 256GB SSD Szép állapot, EU bill, gyári töltő
- A KINCS ! Új HP EliteBook 860 G10 Profi Fémházas Laptop -50% 16" i7-1355U 32/1TB FHD+ IPS MATT
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 03.18
- Apple 20W USB-C gyári hálózati adapter (md3j4zm/a)
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Corsair 550W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) de tényleg nem mindig a ''szüklátókör'' a helyes. Nem minden szolgáltató van olyan helyzetben hogy rákényszeritsen a megrendelőre több százezres,milliós kiadást.Mikor 1 havi karbantartásért és ezzel 1ütt a szükségszerinti hibaelháritásért 6-7 ezer forintot sokal 1 társasház, irodaház akkor, hogy lehet ráeröltetni több 100-ezres kiadást 1 felújításért esetleg 6-7 millcsi kiadást a 20-30 éves berendezése teljes lecseréléséért.