Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Ez van, srácok...
Aktív témák
-
Club
őstag
Alapvetően nem a szenvedés, hanem a harc, küzdelem, és birtokolási vágy hajtja a pasikat, valamint a nőket egyaránt.
Amikor te tudod hogy van barátnőd, kedves, szép, rendes, aranyos, nem csal meg, nyugodt vagy.
De amikor van egy csaj, és nem kaphatod meg(teljesen lényegtelen hogy milyen), na akkor kezded kaparni a falat:D
Én megértem a nőket hogy egyenjogúság, meg minden.
De kezd kicsit már tele lenni a hócipőm a nagy egyen jogúsággal, meg avval, hogy a mostani fiatal lányok már vakahogy úgy képzelik, hogy ők irányítják a világot, meg minden körülöttük forog.
Aztán mikor ezt kiélik, akkor meg a kutyának nem kellenek:D
Szóval szerintem semmi más, csak a megmutatni akarás, harc, küzdelem.
Amikor már megvan egy lány, akkor már közel annyira sem vonzó.
Persze, a szerelem más.
De azt azért tisztázzuk, hogy a szerelem akkor szerelem ha vissza is kapod, ha nem, akkor az nem szerelem, hanem vágyakozás:) -
j.bravo
addikt
Ez bizony így van.
Sokszor megjártam így - úgy is hogy ''csak'' a szemem előtt volt az igazi, a társ, de nekem az kellett volna, aki csak futtat maga után, és úgy is, hogy már együtt is voltam vele. Mégis, kevés kivételtől eltekintve ilyenkor kapálóztam, futottam utána, és vagy elszalasztottam, akit kár volt, vagy a meglévő kapcsolatot aláástam (bár a Kedves hosszú időre történő elutazása miatt amúgy is vége lett volna, de aze lényeg szempontjából lényegtelen).
És néha az emberen, bármennyire szereti is Őt, és bármennyire is ''megjöt az esze'', még mindig átvillan rajta, hogy ezt vagy azt a (általában dekoratív, vagy egyedi kisugárzású) képviselője után a másik nemnek kellene futni... :(
És akkor az ember vagy leküzdi ezt, (''megjött ez esze''), vagy épp a Társával adódik a szokottnál is jobb, bensőségesebb élmény, vagy az ember kicsit rásegít és gondoskodik is róla...
Vagy nem történik ilyesmi, és az akkro nagyon szomorú módon a futás és kudarc következik, és legalább két ember lesz bánatos :(:(:(
Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest