Hirdetés

Aktív témák

• j.bravo

addikt

válasz tomcsi23 #1 üzenetére

Ez bizony így van.

Sokszor megjártam így - úgy is hogy ''csak'' a szemem előtt volt az igazi, a társ, de nekem az kellett volna, aki csak futtat maga után, és úgy is, hogy már együtt is voltam vele. Mégis, kevés kivételtől eltekintve ilyenkor kapálóztam, futottam utána, és vagy elszalasztottam, akit kár volt, vagy a meglévő kapcsolatot aláástam (bár a Kedves hosszú időre történő elutazása miatt amúgy is vége lett volna, de aze lényeg szempontjából lényegtelen).

És néha az emberen, bármennyire szereti is Őt, és bármennyire is ''megjöt az esze'', még mindig átvillan rajta, hogy ezt vagy azt a (általában dekoratív, vagy egyedi kisugárzású) képviselője után a másik nemnek kellene futni... :(
    És akkor az ember vagy leküzdi ezt, (''megjött ez esze''), vagy épp a Társával adódik a szokottnál is jobb, bensőségesebb élmény, vagy az ember kicsit rásegít és gondoskodik is róla...

Vagy nem történik ilyesmi, és az akkro nagyon szomorú módon a futás és kudarc következik, és legalább két ember lesz bánatos :(:(:(

Aktív témák