- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Aktív témák
-
Club
őstag
Alapvetően nem a szenvedés, hanem a harc, küzdelem, és birtokolási vágy hajtja a pasikat, valamint a nőket egyaránt.
Amikor te tudod hogy van barátnőd, kedves, szép, rendes, aranyos, nem csal meg, nyugodt vagy.
De amikor van egy csaj, és nem kaphatod meg(teljesen lényegtelen hogy milyen), na akkor kezded kaparni a falat:D
Én megértem a nőket hogy egyenjogúság, meg minden.
De kezd kicsit már tele lenni a hócipőm a nagy egyen jogúsággal, meg avval, hogy a mostani fiatal lányok már vakahogy úgy képzelik, hogy ők irányítják a világot, meg minden körülöttük forog.
Aztán mikor ezt kiélik, akkor meg a kutyának nem kellenek:D
Szóval szerintem semmi más, csak a megmutatni akarás, harc, küzdelem.
Amikor már megvan egy lány, akkor már közel annyira sem vonzó.
Persze, a szerelem más.
De azt azért tisztázzuk, hogy a szerelem akkor szerelem ha vissza is kapod, ha nem, akkor az nem szerelem, hanem vágyakozás:)
Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest