- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterhappy
őstag
válasz
máyköl #113032 üzenetére
Faragót nagyon csíptem anno, vele automatikusan egy érdemjeggyel jobb volt minden meccs színvonala. Volt élet a hangjában és mellé még értelmes dolgokat is tudott összehordani.
szerk: ÉS FELKÉSZÜLT VOLT! Ez micsoda érdem.Tévedések, aranyköpések persze tőle is erednek, de vakok között a félszemű volt ő. Én miatta kezdtem el anno nézni az NFL-t, de akkor még fiatal voltam és üde, nem jelentett gondot az éjszakai üzemmód
Kieg: Emlékszem, mennyit szidtuk az öreg Knézy-t, mennyi hülyeséget hord össz. Én rajta nőttem fel és azt hiszem azóta sem, még csak hozzá hasonló riportert sem hallottam talán. Emlékszem, hogy sokkolt, mikor az nso hátlapján egy cikkből tudtam meg, hogy a halállal küzd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 4
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest