Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz Creative997 #5529 üzenetére
Most az a helyzet, hogy visszakérdezni tudok csak. Kit rakjunk be csatárnak? Némethet beraknám én szívesen, de sérült. Priskin az utóbbi időben teljesen formán kívül esett. Sanyival az a helyzet, hogy amikor a pályára lép, ha nem is megy neki jól, abban legalább biztos lehet az ember, hogy addig menni fog, amíg tud járni. Az agresszivitás az egyik legjobb csatártulajdonság lehet, kivéve ha fejetlenséggel párosul, ami bevallhatjuk, hogy tényleg jellemző volt Torghellére, most remélem már nem az. Meglátjuk. De szerintem csalódást nem fog tudni okozni az utóbbi meccshez képest, az tuti.
I am having fun staying poor.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Creative997 #5565 üzenetére
index?...
-
venember83
nagyúr
válasz Creative997 #5565 üzenetére
Az EB-n franciákkal és olaszokkal döntetlent játszó románok meg kikaptak itthon a litvánoktól. Vannak és lesznek itt meglepetések.
A magyar csapat próbálkozott, de egyik csapat sem szakadt bele a hajtásba, mintha mindkét csapatnak megfelelt volna a döntetlen.
-
forceberg
veterán
válasz Creative997 #13734 üzenetére
Az jött ki, amitől minden Bayern drukker tartott:
Hátul Demichelis irtó gyenge volt, ráadásul Van Buyten sem hozta magát. Mindkét gólt úgy kapták, hogy 4 védő volt 2 támadóra... Egy döntőben ekkora helyezkedési hibákat nem lehet megúszni. Mégis ott volt a meccslabda Müller lábában, egy 11-esnél könnyebb szituácíót puskázott el. Van Gaal cseréit sem értettem. Altintop és Olic is jól küzdött.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
venember83
nagyúr
válasz Creative997 #13758 üzenetére
Szerintem a Milan-Juve sokkal jobb volt.
-
HaliAdi
tag
válasz Creative997 #13758 üzenetére
most komolyan.... első félidő miről szólT? kb semmiről... a 2. félidőt tudtam ,h a bayern meghajtja, de nem mentek vele így se sokra.... esküszöm.. én végig untam az egészet...alig vártam h vége legyen.
mért, szerinted izgalmas volt?Üdv: HaliAdi ! /Ha valakit érdekel egy termék, az PÜ-t is küldjön + jelezze, hogy milyen témában ír... köszönöm /
-
HaliAdi
tag
válasz Creative997 #13761 üzenetére
Ha inter szurkoló vagy akkor megértelek
Üdv: HaliAdi ! /Ha valakit érdekel egy termék, az PÜ-t is küldjön + jelezze, hogy milyen témában ír... köszönöm /
-
Csabee.
nagyúr
-
válasz Creative997 #13819 üzenetére
Többek között az sincs... Németh szerintem nem véletlenül nincs ott a Liverpool felnőtt keretében (bár N'gog ott van, aki nem egy nagy eresztés).
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Creative997 #13823 üzenetére
Hup Holland
-
venember83
nagyúr
A tétmeccsig kirúgják Josét, aki klub szinten további kihívás nem léte miatt eljön a magyar válogatotthoz, mert szereti a kihívásokat. És a magyar csapat teljes mértékben semlegesíti a narancsmezeseket. Ez a barátságos meccs meg csak altató lesz.
-
Szerintem meg se nézem. Remélem Qman-t utoljára látom a magyar nemzeti 11 kispadján dirigálni. Nem is tudom mikor volt ez a válogatott utoljára ennyire motiválatlan és felforgatott. Talán a Bozsik-Détári kettős idején, na de az tényleg mindennek a legalja volt.
-
Vladi
nagyúr
válasz Creative997 #13842 üzenetére
Azon a tornán az oroszok elég jók voltak, de persze spanyolokon senki nem juthatott át.
Remélem a mostani vébén sem.
il sole non sorge più ad Est!
-
L|zsidoboz
őstag
válasz Creative997 #13842 üzenetére
Ez tény, az olaszoknál csak a hollandok rosszabbak büntetőzésben.
Az mégis mitől volt kamu tizi 2006-ban?
Ha a védő befekszik a támadó elé a labdának háttal, akkor mit kéne csinálni, átrepülni felette vagy körbefutni?
Ez a "kamu tizi" egyébként olyan dolog, hogy szerintem nem tudsz egy olyan nagy csapatot sem mondani, amelyik nem kapott még hasonlót.Igen, ezt a játékot gólra játszák. Az egész VB alatt kaptak 2 gólt, így igen nehéz elvitatni tőlük, hogy jobbak voltak mindenkinél.
Félreértés ne essék, én is a támadó focit szeretem, de az ember nem váltogatja a kedvenc csapatait egy könnyen. Ott van a másik szimpatikus csapat, az argentin, majd ők támadnak az olaszok helyett is ilyen csatársorral.
Tibiajax: én meg a franciákat utáltam meg egy életre...
[ Szerkesztve ]
Good to be good, but better to be lucky.
-
safran
csendes tag
válasz Creative997 #13847 üzenetére
És Villa-t az akkori (Benzema nélküli) csapatba hova raktad volna be? Egyszerre a pályán lett volna Higuaín, Ronaldo, Kaká, Villa? Mellesleg egyetértek veled, ez a Benzema gyerek nem érett meg erre a feladatra, még nem Real-szintű játékos.
/Kíváncsi leszek hogy amikor Mourinho gondol egyet, és esetleg nem lesz kezdő Ronaldo, hanem csak csere, akkor mik lesznek. Az Ő felfogásában márpedig benne vannak az ilyenek... /
-
venember83
nagyúr
válasz Creative997 #13851 üzenetére
Nem lehet, hogy Eto'o inkább magával vitte az embereket, visszament szükség esetén középpályára és Milito tudta így rugdosni a gólokat? A fordított helyzetet nem hiszem, hogy meg tudta volna oldani Milito. Nem mindig az a sztár, aki a gólt szerzi.
-
forceberg
veterán
válasz Creative997 #13858 üzenetére
Fülöp csak az apja miatt ért oda, ahova.
Milyen játék beszél önmagáért? Mert az nem is volt!
És ennél jobbak nem lesznek.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Lejszi
senior tag
válasz Creative997 #14005 üzenetére
3-0 volt a tippem a meccs elott es az elso gol utan en is azt hittem h bejon a dolog, de aztan az argentinok naon vissza vettek, mindamellett h rengeteg helyzetet elpuskaztak. ezt meg megtehetik egy nigeria ellen, bar a vege egy kicsit necces volt, mert talahattak volna egy golt az afrikaiak. nem jott ossze nekik. hianyzik cambiasso es zanetti is. mindamelett egy a di maria nem csinalja rosszul. jo jatekos vallhat belole hosszu tavon. bizom benne, hogy azert ennel az argentinok eredmenyesebbek lesznek, ugyanis oket favorizalom a spanyolok es az angolok utan!
kivancsian varom az esti meccset... -
Doom
aktív tag
válasz Creative997 #14009 üzenetére
Azért a Bayern BL-szereplésére feltenné a koronát, ha tényleg őket nyilvánítanák győztesnek. Elég vicces lenne...
Bazz, mekkora potyagólt kaptak közben az angolok
-
venember83
nagyúr
válasz Creative997 #14012 üzenetére
Világbajnoki győzelem?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Creative997 #14021 üzenetére
váárj.. kifelejtetted, hogy arról is írnak, ki kire, és mennyit fogadott, na meg, hogy "nyertem és hogy xddd"....
-
lvnt
őstag
válasz Creative997 #14021 üzenetére
Félreértesz, nem lehurrogtam a linkkel, hanem csak beírtam neki, hátha nem tud róla, és ott előbb reagálnak a hozzászólására. Amúgy én is jobban szeretem ezt a topicot, de itt most nincs élet.
Hsz.-t meg szerintem nem épp a közösségi hozzászólásokkal lehet gyűjteni, de aztán, ki tudja. -
Tibiajax
nagyúr
válasz Creative997 #14025 üzenetére
kamu volt a piros..
mindegy a németek azok a németek..tudod....
rossz Ausztrália ellen, nem volt amugy borzaszto nehéz dolguk..na majd holnap a Hollandok.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Creative997 #14025 üzenetére
Egyetértek. Egy sárga elég lett volna, kicsit súlyos ez az egyből piros. Mondjuk az ausztrálokon az sem segített volna ha Cahillt nem nyomják ki. Számomra meglepően gyengék voltak.
Més que un club!
-
lvnt
őstag
válasz Creative997 #14072 üzenetére
Még Henke Larssont megértem, lévén már egy éve visszavonult, így még kereshetne egy kis pénzt, és ide, az NB1be biztosan elég lenne, de Carew leigazolása szerintem lehetetlen. Nem tudok egy normális okot felhozni arra, hogy miért hagyná ott a Villát a Videotonért.
Valószínűleg egyébként, Larssonból sem lesz semmi.[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz Creative997 #14094 üzenetére
Valószínűleg úgy gondolják, hogy a csoportmeccseken megy az erőbeosztás, semmi villogás, aztán utána kezdenek bele. Mert sokan így nyertek világbajnokságot. Csak kérdés, lesz-e még mibe belekezdeni.
-
ftc
nagyúr
válasz Creative997 #14094 üzenetére
Az új forgatókönyvem a VB-re:
A csoport... továbbjut Mexikó s Uruguay
B csoport... Argentina, Dél-Kórea
C csoport... USA, Szlovénia
D csoport... Szerbia,Ghána
E csoport... Holland, Dán Remélem Japán nem megy tovább
F csoport... Szlovákia,Paraguay
G csoport... Brazilia s a torna meglepetése Észak-KóreaS a torna győztese Paraguay
-
Isee
senior tag
válasz Creative997 #14106 üzenetére
Nah, akkor Dániával, földrajzilag majdnem ugyanott vannak, pár km és földrész a különbség
Jah, jók voltak a kameruniak, benne volt mind2 csapatban több gól is, sajnáltam is mert sok ziccert hagytak ki
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
-
venember83
nagyúr
válasz Creative997 #14114 üzenetére
Ők egy lőtt góllal is képesek továbbjutni, volt rá már példa ugye. Különben vicces, most, hogy látszik rajtuk az akarás, és hogy mennének, játszanának, most nem jön össze semmi. Pedig az első meccsükön örömmel néztem, hogy támadnak, mennek. Ez van. Ha kiesnek, azon se csodálkozok, ez már nem az a csapat, és Lippinek is hiba volt ezt vállalni, de ha nem volt senki más kompetens ember, akit megbízhatott volna a szövetség...
-
nagyúr
válasz Creative997 #14152 üzenetére
Egyetértek. A FIFA elmehet a búsba ezzel a maradi hozzáállásával. Ha továbbra se vezetik be a videobírót szerintem inkább ne is rendezzék meg a 2014-es VB-t mert felesleges lenne...
Mellesleg remélem a két tegnapi játékvezető trió már nem kap meccset ezen a VB-n.Més que un club!
-
DigitXT
nagyúr
válasz Creative997 #14152 üzenetére
-
venember83
nagyúr
válasz Creative997 #14164 üzenetére
Európa Ligában megoldották a plusz két bíróval. Akár ez is megoldás lehet, csak tegyenek már valamit!
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Creative997 #14189 üzenetére
-
lvnt
őstag
válasz Creative997 #14195 üzenetére
Az a baj, hogy hangzása alapján simán igaz is lehet.
-
Dark KillerX
addikt
válasz Creative997 #14237 üzenetére
Számomra is,mindegyik csapatot szeretem.
-
venember83
nagyúr
válasz Creative997 #14250 üzenetére
Ismét az isteni Diego.
-
nagyúr
válasz Creative997 #14253 üzenetére
A tegnapi meccs tényleg fantasztikus volt. Forlan nekem is szimpatikus játékos. Viszont Muslera szerintem élete legrosszabb formájában védett míg Butt kiválóan teljesített a túloldalon. És ez tegnap döntő különbségnek bizonyult.
Més que un club!
-
nagyúr
válasz Creative997 #14264 üzenetére
Müller azért lett aranycipős mert több gólpasszt adott és azonos gólszám mellett még ezt nézik (3 volt neki míg a többieknek csak 1).
2006-os holland-portugálra már nem is emlékszem pedig tuti néztem.Forlán aranylabdája teljesen jogos.
Més que un club!
-
skótocska
csendes tag
válasz Creative997 #14276 üzenetére
miért sajna? nem muszáj nézni... istenem ilyen emberek...
A true lad fights. Not because what's in front of him, but because what's behind him!
-
skótocska
csendes tag
válasz Creative997 #14278 üzenetére
akkor nem kell róla véleményt formálni, mert valakinek ez jelenti a hétvégi kikapcsolódást.
A true lad fights. Not because what's in front of him, but because what's behind him!
-
venember83
nagyúr
válasz Creative997 #14299 üzenetére
Hmm, úgy érzem, hogy érdemes lenne a Reálnál érdeklődni, ha valaki játékost akar venni, mert kiárusítás lesz.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Creative997 #14307 üzenetére
Forlánt a Realba!!
ezaz -
pohár
félisten
válasz Creative997 #14311 üzenetére
áh, Ibra tényleg jó játékos, de valahogy nem az igazi
Forlan 5x jobb nála minimum, szerintem bármi pénzt megérGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Creative997 #14318 üzenetére
A Szépség és a Szörnyeteg..
de vajon melyik melyik
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Creative997 #14352 üzenetére
hát..még egy könnyet is elmorzsoltam...
nekem Bergkamp volt az, ami Neked Raul
-
L|zsidoboz
őstag
válasz Creative997 #14533 üzenetére
Arról nem a Róma tehet, hogy a Milánnál nem maradt pénz gyógyszerre, miután kifizették a játékosok nyugdíját.
[ Szerkesztve ]
Good to be good, but better to be lucky.
-
törölt tag
válasz Creative997 #14612 üzenetére
azok...
bár tényleg más lenne a foci a videóbíróval de hog yminden oldalon van "partjelző" az egész jól megvan oldva
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Creative997 #14816 üzenetére
mm..szerintem Dinho nem annak örült.. ő egy jókedélyü gyerek, az volt mindig is, én szerintem nem látta az esetet, csak amikor már odaállt mellé, akkor haverkodott meg pacsizott vele, szimplán csak ugy..
szerintem -
nagyúr
válasz Creative997 #15042 üzenetére
Ez egy jó kérdés. Szégyen hogy ilyen magatartással csk lehet.
Més que un club!
-
Boxer001
veterán
válasz Creative997 #15184 üzenetére
Hoppá...eddig 2:0 nekik a Chelsea ellen. Még a végén lesz belőlük valami ebben a szezonban.
Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Lexus, Toyota topik
- Milyen monitort vegyek?
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest