- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
-
LOGOUT.hu
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GergoHD
tag
válasz d1abLo #10909 üzenetére
Igen el is felejtettem csak nem akartam ide feltenni a hangkártyás kérdést mert a fejhallgatós topicból elküldtek hogy ez sem hangkártyás sem pedig gamerfüles topic.
Szóval olyan 10000Ft a keret hangkártya ügyben. Az Asus Xonar DG PCI 5.1-típusú hangkártyáját néztem de nem vagyok olyan jártasa témában. -
GergoHD
tag
Sziasztok
Le szeretném cserélni a CV1500-as fülesemet egy Steelseries Siberia V2-re ez nagyon nagy hülyeség lenne? Főleg játékra és zenehallgatásra használnám. És azért szeretném lecserélni mert a mostani fülesem hosszú távon számomra kényelmetlen (nyomja a fejemet a fejpánt, teljesen lenyomja a hajamat, és az elmúlt kb1 év folyamán mióta használom már a koponyámon is kitapintható a nyoma.)
(Ja és akinek esetleg jelenleg is SiberiaV2-je van, vagy volt az megtudná nekem mondani hogy mekkora a tömege?)Előre is köszönöm a választ.
-
GergoHD
tag
Na egy kicsit barkácsoltam készítettem a fülesemhez egy pántot majd ezt odakötöttem a hangszórók és a fejpánt találkozásához kihúztam maxra a fejhalgatót és így kb olyan a szerkezete mint a siberianak egy zsebkendő lett felhajtogatva összevarrva ez a fejpánt majd meglátjuk mennyi ideig és mennyire lesz kényelmes eddig az. Úgyhogy most egy ideig elleszek a barkácsolt fejessel.
-
GergoHD
tag
Bocsi hogy még mindig itt kínlódok csak még mindig nem döntöttem el hogy biztos nem lenne-e hülyeség a CV1500-asomat csak a kényelem miatt lecserélni a siberia v2-re. Mivel hogy egy régebbi füles +még hangkártya is kell hozzá. Mert a cv1500-al semmi más problémám nincs mint hogy nekem kényelmetlen és kissé nehéz. Próbáltam visszakeresni fórumba hogy valaki hasonlít-e össze belőlük de nem találtam valaki tudna írni nekem valami összehasonlítást aki esetleg mind2-őt használta.
Köszi előre is ha segítetek a döntésben.
Ha esetleg megveszem a siberiat akkor lesz egy eladó 1éves jóállapotú cv1500-am ha valakit majd érdekelne. -
GergoHD
tag
Köszi akkor ez lesz kb. annyiból jövök ki a hangkarival és a fejhallgatóval mintha vennék egy usb-set de így lesz egy hangkártyám. Amúgy a steelseries siberia v2 még nem ment ki a divatból vagy technikailag nem elavult már, mert ahogy nézem ez már 2009-es most meg már 14-et írunk. Bocsi ha hülyeséget kérdeztem de nem vagyok tisztában a fülesekkel.
-
GergoHD
tag
válasz GergoHD #9715 üzenetére
Elnézést a hangkártyát elfelejtettem leírni csak letelt a szerkesztési idő. Egy alaplapba integrált hangkártyám van elméletileg 7.1-es.
Ezt találtam az alaplap leírásában:
7.1 CH HD Audio with Content Protection, DAC with 110dB dynamic range (VIA® VT2020 Audio Codec), Premium Blu-ray audio support. -
GergoHD
tag
Sziasztok!
Talán egy vagy másfél éve vettem egy Corsair Vengeance 1500-as fejhallgatót ami nagyon jól szuperált jó hangzás mikrofon stb. Ám egy idő után elég kényelmetlenné vált főleg hosszú gépezések után sőt igaz egy kicsit bizarrul hangzik de nyomott egy vájatot a koponyámba amit ha végighúzom a kezem érezni is lehet a hajam állásáról nem is beszélve.
Na szóval fájó szívvel de le kellene cserélnem a fülest valami hasonló minőségűre. Főleg játékra (fps), zenehallgatásra, beszélgetésre(jó lenne ha lenne mikrofonja) videók nézegetésére használnám, fontos szempont hogy kényelmes legyen ne nyomjon, körbevegye a fülemet az earpad. Maximum olyan 25k forintig nézelődnék. Én a Steelseries Siberia v2-őt néztem ki. Milyen vélemény van erről a fülesről ? Vagy ti mit tudnátok ajánlani
Előre is megköszönöm ha tudtok segíteni!
Üdv Gergő! -
GergoHD
tag
válasz FischiPiSti #6406 üzenetére
Jó kis beszámoló a füles szorításával kapcsolatban annyit tudok csak tanácsolni hogy éjszakára rakd rá mindig a fejednél nagyobb valamire (nem sokkal) én most ezt próbálgatom a vengeancenál. Mondjuk az nem szorít azért annyira de egy kicsit lehetne lazább. De időnként meg is felejtkezek róla hogy nyom mert egy jó kis LoL meccs közben nem arra koncentrál az ember hogy mi van a fején.
Ja és persze használd egészséggel.[ Szerkesztve ]
-
GergoHD
tag
válasz faranus #6400 üzenetére
Ne várj
Ma jött meg a CA Vengeance 1500-asom és nagyon jó a virtuális 7.1 egész jó nem gondoltam volna! Kicsit játszva az equalizerrel ki lehet belőle facsarni a mélyet. Zenére nagyon jó rendes játékkal még nem próbáltam ki. Nagyon bejön a füles . Bár egy kicsit furcsa hogy egy ilyen szerkezetet kell viselnem a fejemen mert eddig mindig csak hangszórókról gépeztem és mostanra már egy kicsit "el is fáradtam" ha ezt mondhatjuk így.
Ami egy kicsit negatív számomra hogy egyenlőre még eléggé szorítanak a fejpárnák bár nincs valami nagy fejem .
De gondolom majd ez idővel változik vagy majd éjszakára rárakom valami a fejemnél kicsit nagyobb tárgyra. A hangszabályzó nagyon király a vezetéken ha nincs lemútolva a mikrofon akkor tengerkéken világít ha pedig le van mutolva akkor pedig pirosan ez egy +pont.
A csomagolás eléggé minimalista bár egy fülesnél mit is kéne elvárni sata kábelt ?
A kábele kábelharisnyás.
Azok a fémbetétek először műanyagnak tűntek mikor megnéztem közelről mintha fröccsentés nyomok lettek volna rajta, de ez első tapintásra meg is lett cáfolva természetesen fém de mit is várnánk egy ilyen gyártótól.
A füles rendkívül masszív rengeteg csavar látható a belső oldalán.
Nagyon bejöttek még ezek a fordítható hangszórók is mert fül pihentetésre nagyon jó ha lerakom a nyakamba felfordítom a hangszórókat és akkor is lehet hallani.
Köszönöm a segítséget mikor megmondtátok hogy mit vegyek. Mondjuk konkrét tervekkel jöttem úgyhogy nem volt nehéz a döntés.
A külvilágtól való elzárást én annyira nem tudom elmondani mert nekem még nem volt ilyen fülesem ami körbefogta a fülemet (bocs hogy nem a szakszót használom de nem jut eszembe). Annyi biztos hogy zene közbe nemhallok semmit a külvilágból még a gépelést sem bár ez szubjektív hogy ki milyen hangerőn hallgat zenét. Csendben azért átszűrődnek a hangok.
Ui.: Enni nem jó benneRemélem valamennyire azért érthető volt amit leírtam aláírom most ez eléggé szétszórt voltam mert hosszú volt a nap.
Sok sikert a választáshoz és mégegyszer köszönöm a fórumtársak segítségét. -
GergoHD
tag
Sziasztok!
Én is fejhallgató vásárlás előtt állok és gondoltam vásárlás előtt meghallgatom a szakvéleményt is, hogy ti mit tanácsoltok. Először is igényeim(a leírás alapján pontokba szedve): -otthon szeretném használni a fejhallgatómat főleg játékra / videó nézésre / skype/ts-re / zenehallgatásra(nincsenek nagy elvárásaim ezen a téren). A maximális összeget olyan 20-25000Ft-ra lőttem be ennél semmiképpen se legyen több. Természetesen vezetékes legyen usb/jack nekem mind1. A párnája "Circumaural" típusú legyen. Elsősorban zárt fejhallgatót szeretnék. A mikrofonom az lehet bár van asztali mikrofonom de ha máshol használnám akkor fontos lenne a mikrofon. A hangzásban szeretem a mélyet a basszust de nincsenek nagy elvárásaim. Gondolom mindenképpen jobban járok mint a mostani logitech H600-asommal. Van integrált hangkártyám az alaplapomban egy ha jól tudom 7.1-es. Alaplapom típusa: ASRock 880G Extreme 3.
Amit kinéztem az a Corsair Vegeance 1500.
De várok más "nevesebb" termékeket is.
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest