Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirszevenap
addikt
Sziasztok. Barátunknak akarunk venni születésnapjára 6 ezer forintig egy jó fülest. Leginkább alkalmi zene hallgatásra illetve játékra ( cs:go ) kellene. Nekem van egy elég korrekt SONY-m, 5k volt de le a kalappal. Ez a batár méretű . Nagyon jól szól. Én erre gondoltam. Esetleg van ennyiért jobb amibe mondjuk van mikrofon is és a minősége is jó?
Köszönöm a válaszokat.
üdv.Bankkártyával? Hát persze!
-
sirszevenap
addikt
válasz M@rdel #14403 üzenetére
És Sharkoon Rush Core?
Hisz az ajánlottakba is ott van.Bankkártyával? Hát persze!
-
sirszevenap
addikt
Sziasztok!
Kinéztem egy Razer Kraken USB-t. Annyi lenne a kérdésem, hogy nem tudjátok véletlenül, hogy OMTP vagy CTIA szabványú e? Xbox One-hoz kéne elsősorban (PC-n is használnám), a kontrolleren van 3.5-ös jack, viszont például ha bedugom az Apple Earpod-ot, akkor hangot gyönyörűen kapok de a mikrofon nem működik egyáltalán és ameddig le ne némítom a mikrofont, még sípol is. CTIA szabványú fejhallgató kéne tehát.
Köszönöm a válaszokat!
Üdv
[ Szerkesztve ]
Bankkártyával? Hát persze!
-
sirszevenap
addikt
válasz sirszevenap #17763 üzenetére
Javítom, ide is hülyeséget írtam. Razen Kraken Pro-ra gondoltam!
-
sirszevenap
addikt
Üdvözletem.
Olvasgatok mindenfelé, de nem találtam választ arra, hogy egy USB -s fejhallgatót esetleg átalakítóval rátudok e kötni 3.5mm-es jack csatlakozóra. Van erre mód? Látom, hogy van ilyen átalakító, de gyakorlatban is működik ez?
üdv.
-
sirszevenap
addikt
válasz CsonkaImo #17778 üzenetére
No, jelen pillanatban egy Razer Kraken Pro 2015-öt választottam és tesztelem azt 3 napja. (Elég kedvező áron jutottam hozzá, sok ezer forinttal olcsóbban mint egy Cloud II-höz.)
Én nem tudom miért húzzák/húzzátok le annyira! De lehet én vagyok a hallássérült.
Tény, hogy első használatbavételnél majdnem leszakította a fülem, olyan ormótlan mély volt benne. Egyáltalán nem volt beállítva a cucc. Aztán letöltöttem hozzá az alkalmazást ami járt hozzá ingyen (Razer Surround Pro) aztán olyan szinten testre tudtam szabni, hogy hihetetlen. Szerintem gyönyörű hangzást lehet belőle kihozni, kb 3 perc alatt. De mondom, lehet én vagyok a halláskárosult!
És ez még csak zenénél. Játéknál pláne ez a helyzet. (Ez a szoftveres 7.1 is elég korrekt, legalábbis most már hallom tényleg, hogy honnan jön az ellenség)Ez az egyéni véleményem. Lehet kipróbálnék egy Cloud 2-őt (Esedékes, át is veszem a kollégától, ha nagyon tetszik, bár nem érzem szükségességét) aztán fel sem venném többet a Razert. Nem tudom, de én sokkal rosszabbra számítottam az elmondásotok alapján. Konkrétan nekem ez a hangzás annyira adja, hogy nem is hallottam még fülesből ilyet, bár nem mintha sok megfordult volna a kezemben.
[ Szerkesztve ]
-
sirszevenap
addikt
válasz Kugaas #17820 üzenetére
Na, ezt még én is megválaszolom neked!
Cloud II vagy Razer Kraken Pro (2015). Mindkettő kiválóan működik az xbox one kontrollerével (a mikrofon is frankó mindenféle adapter vagy átalakító nélkül).
Árban hellyel közel hasonlóak, viszont most a kraken pro emagon 25.990. Ha újracsomagoltat választasz akkor meg 22.990. Így már olcsóbb mint a cloud II. A Cloud I -et is ajánlották nekem, az pont ebben az árban van és az is működik a boxal.
Azt választod amelyik jobban tetszik. Többség jobban preferálja a cloud-ot, viszont nekem teljesen jó a razer, ahogy azt le is írtam.
[ Szerkesztve ]
-
sirszevenap
addikt
válasz Kugaas #17822 üzenetére
A Kraken-nek egy Jack-je van! Van hozzá átalakító gyárilag, ami kettőt csinál belőle (egy a mikrofonnak és egy a hangnak), ami által használhatod olyan eszközökön a mikrofont is, amelyeken ketté van osztva a bemenet. Nem kell a boxos változatot választanod, ha van a kontrollereden jack bemenet.
Lásd:
Ha olyat választasz, aminek alapból szét van választva a jack, szerintem megoldható egy átalakítóval, de erről nem tudok semmit, hogy működni fog e boxal, tehát nem is nyilatkozom. Szerintem a mikrofon bajos lesz abban az esetben.
De így, ahogy én használom, teljesen jól működik a hang is és a mikrofon is bármilyen adapter vagy átalakító nélkül. Tehát ezt tudom ajánlani. Meg ugye ott a Cloud I és II , ami még ugyan így működik. Legalábbis a srácok ezt mondták xbox forumon.
[ Szerkesztve ]
-
sirszevenap
addikt
Sziasztok!
A HyperX Cloud Stinger-ről bármilyen rossz tapasztalat van esetleg?
Üdv
-
sirszevenap
addikt
válasz sirszevenap #19509 üzenetére
Ui:. Hozzáteszem, most iPonnál 19 ezer + ajándék 16GB-os HyperX Fury pendrive-al! Elég kecsegtetőnek tűnik így az ajánlat.
[ Szerkesztve ]
-
sirszevenap
addikt
Első tapasztalataim a következőek: Ez ****** jó! Eddig Razer Kraken Pro-t használtam és iszonyatosan nyomta a fülem, itt ez egyáltalán nincs jelen, nagyon kényelmes! (Végre...) Hangja nekem pont olyan amilyet szerettem volna, tökéletes a mély és magas combo. Mikrofonnal van most bajom, ugyanis ha gépre van dugva sistereg elég észrevehetően. Telefonnal tesztelve pedig príma. Érdekes. Nincs hangkártyám, egy Asus H110M-K lapra van dugva. Meglehet ezt a sistergést szüntetni valahogy?
-
sirszevenap
addikt
-
sirszevenap
addikt
válasz spanglee001 #19520 üzenetére
A füleshez kapott átalakítóval van az asztaliba dugva. Tehát 2 jack. Telefonba ugye egy jack van, tehát leveszem az átalakítóról. Azóta tesztelve, ingame voice chaten (Overwatch) , semmi gond vele. Csak videórögzítésnél, ami igazából nem érdekel.
(#19521) F.B.I.: Mi lehet kényelmesebb attól, hogy észre sem veszem, hogy a fejemen van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- LG LCD és LED TV-k
- BestBuy ruhás topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest