Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
válasz SH4D0W2011 #19780 üzenetére
Volt Astrom is (A40), most G633 van, mindkettő hibátlan de az Astro sokkal kényelmesebb és jobb a mikrofon. Ha nem használod PC-hez, filmezni, akkor Astro.
[ Szerkesztve ]
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz SH4D0W2011 #19787 üzenetére
3 MUNKAnapig átvehető a rendelésed (tehát hiába vannak nyitva szombat-vasárnap is, ha ma leadod akkor hétfőn is átveheted még), szóval nyugodtan rendelheted most. Én is ezt csináltam, tegnap (késő este) leadtam a rendelést, de fizut csak ma vagy holnap kapok.
There is no war. Only the harvest.
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz SH4D0W2011 #19789 üzenetére
Én is nézegettem már párszor, aztán megláttam az árát és mindig azonnal csuktam be a böngészőt. Persze te pénzed, te tudod, meg Logitech representative se vagyok, de elnézve milyen jókat olvasni-hallani a G633-ról (összesen a korábban emíltett "fejed méretétől és formájától függően csúszkálhat" effektet, meg a furán gyenge noise cancellation-t hallottam felróva neki, namost ebből egyik lehet nem érint, másik meg ellensúlyozható), fizikai képtelenségnek tartom, hogy a G4me One (majdnem) 2x olyan jó legyen... Merthogy árban jelenleg 2x annyi, mint a Logitech darab. (De még az ED akció nélkül is 1,5x annyi).
There is no war. Only the harvest.
-
CsonkaImo
addikt
válasz SH4D0W2011 #19840 üzenetére
Ár/érték arányban miért lenne rossz választás? Megkérik az árát, de cserébe korrekt hangminőséget, és anyagminőséget kapsz. Sok gamer gyártó 50-60k-s fejhallgatója dobozhangú, meg nyikorgós gagyi műanyagból van. Cserébe van rajta sok LED, meg kapsz hozzá szoftvert amivel 16 millió színt ki tudsz keverni.
Szerintem jól jártál a Sennheiser-rel.
[ Szerkesztve ]
-
SH4D0W2011
őstag
válasz SH4D0W2011 #21039 üzenetére
No megnéztem, a dobozon GAME ONE szerepel, én is az Aquánál vásároltam márciusban.
Egyébként miután megírtam az előző hozzászólásomat, azután jutott eszembe, hogy vásárlás előtt rákérdeztem náluk mail-ben, hogy melyik verzió kapható, mert nekem is feltűnt, hogy mintha nem ugyanaz lenne a kettő, és én is az újabbat szerettem volna. -
sNk77
aktív tag
válasz SH4D0W2011 #21042 üzenetére
Köszi, hát igen az újat szeretném így én is, mert 50 vagy 150 ohm nem mindegy az alaplapnak.
nádpálca
-
djg
aktív tag
válasz SH4D0W2011 #21093 üzenetére
Szia!
Köszi!
Tehát ezt a Xonart használod PS4-el? És csak bedugod az USB-be elöl és fel is ismeri és javít a hangminőségen? -
tarti19
senior tag
válasz SH4D0W2011 #21223 üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
Game Zero nagyon jó lehet hosszabb távon is, mert remek értékeléseket kapott s még zenehallgatásra sem utolsó.
Az árakat elég durván körbelőtték, mert van a 60-65K kategóriában, meg 80K-ért is ugyanez. Fehér színben sincs vele bajom, csak ekkora összegnél szeretném tényleg eltalálni az ár/érték arányt.PSN id: Huntarti, http://www.twitch.tv/tarti19
-
tarti19
senior tag
válasz SH4D0W2011 #21226 üzenetére
Nem akarok most küldöldről rendelni, mert 1 hétig vagyok csak itthon, aztán mire visszatévedek az február, március.
Viszont azt nem tudom, hogy szükséges-e valamilyen külső erősítő hozzá, mert bitang jó élettartammal bír,de akkor az már úgy cirka 80K s az már megnyithat egy új diemnziót.
Fúhh elkapott itt valami őrület. . .[ Szerkesztve ]
PSN id: Huntarti, http://www.twitch.tv/tarti19
-
Gigi01
őstag
válasz SH4D0W2011 #21256 üzenetére
-
F.B.I.
veterán
válasz SH4D0W2011 #21258 üzenetére
+1, nagyon nagyon jó ár.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
bendikeee11
tag
válasz SH4D0W2011 #21297 üzenetére
Köszi szépen amit írtál! Nagyon bejön az a füles, igazából sajnos nincs túl sok viszonyítási alapom, egy Razer Tiamat 2.2-m volt régebben amit imádtam, majd egy Creative SB Fatality-t nyüstöltem ami szintúgy nagyon jó cucc volt csak már öreg, most a G533 van de ez kevés, a Tiamatnak elég volt az alaplapi X-Fi, brutális felerősítést tett rá, torzítás és mindenféle zaj nélkül. Abba a mély is elég volt nekem, valami hasonlóra gondoltam, nem vagyok nagyon basshead, csak ne torzítson ha adok rá egy kis plussz basszust equalizerbe. A magasakra is érzékeny vagyok, abból se elég sose.
Esetleg a Tiamat 2.2 V2-ről tud valaki valamit? Tesztek alapján annyira nem dicsérik...
[ Szerkesztve ]
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery.
-
forras2
őstag
válasz SH4D0W2011 #21370 üzenetére
Köszi!
A sennheisernek szerintem nincs szép hangja, volt szerencsém ehhez a típushoz, de vissza is küldtem a boltnak.
A beyerdinamic meg már kifutott termék, sehol nem lehet kapni, használtat meg nem szeretnék.
Nem szeretnék külön mikrofonos megoldást, egyszerűen nekem macera úgy -
vaakuum
addikt
válasz SH4D0W2011 #21480 üzenetére
Akkor azt csúnyán benéztem. Simán műanyagnak gondoltam..."Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Kvelstadt
veterán
válasz SH4D0W2011 #21480 üzenetére
Csak nekem tűnik úgy vagy olyan a cloud 2 felépítése mint a beyer dt 770 pro?
Csak azért mert olyanom volt és az elvárásaim mellett ezért is tetszett meg a cloud 2."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
válasz SH4D0W2011 #21485 üzenetére
Jaja ez is hasonló. Az végül is mind1 nekem h9gy ki vette kitől a kialakitást, lényeg hogy ez nekem tetszik.
Tesómnak van cloud revolver de annak pl az a gumiscfejpánt része nekem túl laza, nem tart rendesen.
De az is lehet hogy kicsi a fejem ahhoz."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
válasz SH4D0W2011 #21487 üzenetére
Nem ismerem annyira a márkákat hogy ki miből gyárt jót de asusból lapot vga-t razerből meg csak egeret.
Ilyen Trust és philipsből meg egy ceruzaelemet nem vennék.Skynet
Köszi a beszámolót![ Szerkesztve ]
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
válasz SH4D0W2011 #21496 üzenetére
Köszi a linket, továbbítottam havernak.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
CrAck69
senior tag
válasz SH4D0W2011 #21551 üzenetére
Én is láttam az emagon. 19.9
Ezert is van az előtted levő hszben a kérdésem. Melyiket eri meg.Egyszer fenn....
-
KaitouP
nagyúr
válasz SH4D0W2011 #21551 üzenetére
'sszátokmeg én is azt mondom, nekem csütörtökön jött meg az Alpha 26 -ért, erre ti meg 20K -ért vehetitek.
Ezek a játékok biztosan kapnak PS5 Pro patchet: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/lista-minden-jelenleg-ismert-ps5-pro-enhanced-jatek
-
kissdani
senior tag
válasz SH4D0W2011 #21992 üzenetére
Ez nagyon jó meglátás, de azért van ugy hogy mellé lőnek és én csak keringek mert nem tudom hova huzódjak.
A házimozin, pedig azért nem rossz a rendszerem, nem hallom ki.....
Nem nézik semmibe a tipikus gamer füleseket a hozzáértők csak tudnám hogy miért?[ Szerkesztve ]
85XH9096B_UE75MU7000_Optoma HD33_Galaxy S10+_AGM A8_MSI GE73 7RD Reader_PS5_Denon AVR-X2500H_JBL ES 5.2_Dune HD Base 3D_Asus AX88U-N18U_Logitech Harmony Ultimate One_Samsung HW-K550_Synology DS918+_
-
Lokids
addikt
válasz SH4D0W2011 #22204 üzenetére
A game one-t nézegettem. ránézésre tetszik.
Esetleg tapasztalatok a Steelseries Arctis Pro-ról?
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Lokids
addikt
válasz SH4D0W2011 #22206 üzenetére
Cloudhoz hasonló hangzás bejön nagyon.
Az Alpha miben más mint egy cloud2? Tök ugyanúgy néz ki. Más a belseje? Mert ugyanannyiba kerül...
-
Lokids
addikt
válasz SH4D0W2011 #22255 üzenetére
Viszont 14K-ért akkor elég jó vétel.
-
Lokids
addikt
válasz SH4D0W2011 #22353 üzenetére
Még nekem se vonta le a pénzt. Igaz, még nem is ment ki.
Remélem nem valami hulladék ez a fejes ennyiért. Bár a Cloudnál úgysem lesz jobb.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Lokids
addikt
válasz SH4D0W2011 #22361 üzenetére
Szintén.
Amazon benyelhette volna pedig.
-
goccer
aktív tag
válasz SH4D0W2011 #22537 üzenetére
Köszi, gondolom ilyen MediaMarktban ki vannak ezek rakva nem? Megnézem hogy mennyire kényelmesek, aztán hátha lesz valami black friday akció
-
sting2
addikt
-
Zizi123
senior tag
válasz SH4D0W2011 #22622 üzenetére
Viszik, mint a cukrot ennyiert. A het elejen meg 100+ darab volt belole. En is csokkentettem 1-el a keszletuket
-
Kro
tag
válasz SH4D0W2011 #22622 üzenetére
Hát megrendeltem. 🙂 Nem vagyok szemüveges. Ha nagyon nem az én világom, akkor visszaküldöm. Egy próbát megér ennyiért. 🙂
-
Zizi123
senior tag
válasz SH4D0W2011 #22625 üzenetére
Arra leszek nagyon kivancsi, hogy mennyire igenyli, vagy halalja meg, ha jo hangkartyaval hajtod meg.
Eddig 1 AKG fulesem volt, amit integralt hangkartyaval hasznaltam, es kimondottan jol szolt. Ugyanazzal a hangkartyaval a haver Sennheiser fulese hallgathatatlanul rossz volt. Miutan a Sennheisernek minosegi forrast adtam 1 ESI USB-s DAC formajaban az megtaltosodott, mig az AKG mar nem sokat javult.
Tehat kivancsi leszek, hogy ez mit szol a Realtek® ALC1220-hez.Mondjuk az is erdekes kiserlet lesz, hogy ha 1 audiophile DAC-ra kotom ra, es ugy akarok jatszani a PC-rol ugy milyen lesz, mert ez a DAC kimeletlenul kiadja, ha szar a forras. Lehet, hogy a jatekoknal ez inkabb hatrany, mint elony.
-
huby80
senior tag
válasz SH4D0W2011 #22644 üzenetére
A Sennheiser G4me One ....az alpha után nekem kényelmetlen.nyomja fejem szoros meg a fülpárna kemény . Ez idövel javulhat...a hangás meg nem rossz végülis de most még azt mondom az alpha jobb !
-
huby80
senior tag
válasz SH4D0W2011 #22655 üzenetére
igazábol az alpha után kényelmetlen csak. Tul keskeny a fejpárna és kemény . bár hozzáteszem szoros is ilyen újonnan a fejpánt ami idövel biztos lazul ! lehet ha nem lenne az alpha akkor simán rámondanám hogy kényelmes!
[ Szerkesztve ]
-
Szepi1979
senior tag
válasz SH4D0W2011 #22869 üzenetére
Köszi szépen!
Valahol meg lehet hallgatni mindkettőt?
A MM-ban erre nem volt lehetőség...“ nem kell mindig nyerni “
-
galaktikus
aktív tag
válasz SH4D0W2011 #22873 üzenetére
Nekem G4ME ONE van. Kegyetlenjó fejes. Igaz SB X G6-al hajtom, gyanítom az sem számít keveset. Amúgy be kell járatni, újan nekem is nagyon nyers hangja volt. Ezek után csak nyitottat veszek, annyival jobb használni mint a zártat. Nem érzem azt mintha megsüketültem volna és nem kell a ordítanom sem közben.
Rizsa: 5800x -b450 tomahawk max - 2x16 Gb 3200 Mhz Crucial Ballistix Sport AT - Gigabyte 6700 XT gaming oc Productivity: MacBook Pro 13" M1 Apple Silicon
-
sting2
addikt
válasz SH4D0W2011 #22869 üzenetére
....na meg a Sennheiser, kialakításából adódóan rendkívül kényelmes fajta...
[ Szerkesztve ]
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
contaxg
veterán
válasz SH4D0W2011 #22952 üzenetére
Pár hete nyúzok egy Audeze Mobius-t, nincs sok tapasztalatom a 7.1-es cuccok terén, de az elég pazar amikor a fűben lapuló ellenséget a hang alapján találod meg és nyiffantod ki Egyébként zenére sem utolsó darab, főleg ha USB-ról hajtod közvetlenül a számítógépről.
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Dareius
tag
válasz SH4D0W2011 #23450 üzenetére
Szia, és egy valódi 7.1 milyen lehet ?
ASUS ROG Centurion 7.1 vagy Strix 7.1
Igaz az már más ár kategória de ha megéri lehet beadom a rá a derekam.A hangkártya sajnos nem fér be a vízhűtés miatt , meg az majd maximum ha új gépet veszek az viszont most a fontossági lista alján van.
[ Szerkesztve ]
-
megint én
őstag
válasz SH4D0W2011 #23514 üzenetére
De a hang irányát jobban ki tudja fejezni egy zárt, szoftveresen leemulált hangtechnika, mint az 5.1 "házimozi".
A haverom rengeteg lóvét ölt egy profi rendszerbe, mégis csak nagyjából lehet hallani mi és hol történik körülötted. Pedig sok játékot végigpróbáltunk. Nekem egy közel 10 éves Logitech G35 fülessel úgy szól, mintha wallhackot lőném be. Magam csak azért játszok hangfalról, mert csak simán élvezem a játékot, és nem izzasztom fölösen a fejemet. De ha meccset játszok a haverokkal, ahol vérkomolyan toljuk, SEMMI sem űbereli sok pont kettes headsetet. (me' ugyebár 2 mély van) -
asuspc96
őstag
válasz SH4D0W2011 #23524 üzenetére
Már nem garanciális legjobb tudomásom szerint, nem tudom mennyire alapoztad erre a felvetést...
Természetesen egy próbát megér...Magyarországi supportra gondolsz egyébként ? -
RazoR
veterán
válasz SH4D0W2011 #23582 üzenetére
Pénteken jön meg a 752, majd írok róla pár sort.
-
CsonkaImo
addikt
válasz SH4D0W2011 #23587 üzenetére
670-re én is kíváncsi leszek. Robosztus és strapabíró fejesnek néz ki, viszont a 350$-os nyitóár mellé kényelmesen elfért volna az USB Type-C csatlakozó, mert ez a micro USB így 2019 vége felé már írtó kínos. Főleg egy ilyen árkategóriájú fejesnél.
-
14Spike88
tag
válasz SH4D0W2011 #23654 üzenetére
Köszi,
Melyiket mondanád inkább? Illetve mi a különbség? így ránézésre ugyanúgy néznek ki?Ha írok, illik válaszolni. -Ez egy autómatikus aláírás, akinek nem inge nem veszi magára-
-
pulutodurumo
őstag
válasz SH4D0W2011 #23717 üzenetére
Az csak paper launch volt nem? Majd jövőre lehet kapni. Vagy rosszul emlékszem?
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
capulet75
addikt
válasz SH4D0W2011 #23719 üzenetére
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
davetoo
csendes tag
-
davetoo
csendes tag
válasz SH4D0W2011 #23810 üzenetére
És alapvetően milyen minőségű terméknek gondoljátok? Mármint amit rendeltem.
Dave :)
-
Tommy-1998
tag
válasz SH4D0W2011 #23831 üzenetére
Az összedugás tökéletes nem vagyok egy technikai analfabéta csak nem értem, hogy alapból miért ilyen szar a hangzás semmi akusztikája nincs.
-
Tommy-1998
tag
válasz SH4D0W2011 #23835 üzenetére
Valszeg csere lesz akkor, mert így nagy csalódás ráadásul ennyi pénzért, valamint a hangomat se hallom vissza a mikrofon keresztül ami elég szomorú, hogy ezt egy 15k fejhallgató viszont tudja, de köszi a helpet azért
[ Szerkesztve ]
-
Tommy-1998
tag
válasz SH4D0W2011 #23886 üzenetére
Nem szokásom dobálni, hajlítgatni vagy egyebeket csinálni egy fejhallgatóval. Köszi helló
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest