Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gigi01
őstag
Még egy kérdésem lenne,mielőtt megvenném a Sigma-t.
Filmre milyenek ezek a gamer fülesek?
Azt értem,hogy sztereóból csinál virtuál 5.1,7.1-et.
De ha én 5.1DTS hanganyagot küldök rá?Vagy itt már jobban jönnék ki,egy rendes 5.1 fülessel?
[ Szerkesztve ]
-
Gigi01
őstag
válasz aProPeti87 #6534 üzenetére
Köszi!
Én rendeltem is egyet! -
Gigi01
őstag
Megvan a Sigma!Köszönöm a segítséget!
Amúgy akinek ilyen,vagy Rage van,hogy állítjátok be a térhangzást?
És mit pipáltok be?Mit érdemes be és kikapcsolni jobb hangzás elérése végett,persze játék,filmre gondolok.[ Szerkesztve ]
-
Gigi01
őstag
válasz aProPeti87 #7086 üzenetére
Ezt én is így tapasztaltam.
-
Gigi01
őstag
Sziasztok!
Jó pár éve van egy tökéletes Tactic3D Sigma-m,amit itt ajánlottatok.Szeretném a családban továbbadni.Most mi lehet a befutó ilyen árban,hangzásban?Sima sztereo is elég lenne szerintem,de ezt a hangzást legalább hozza,mint a sigma,zenénél,szeretem a mélyebb,teltebb hangot.Mikrofon nem lényeg.Lehet ugyanilyen kialakítású.Ár max. 30,de ha kevesebb,nem baj.
[ Szerkesztve ]
-
Gigi01
őstag
HyperX Cloud Core,az az egyes?Másik topikban nem ajánlott senki.Termékkód: KHX-HSCC-BK-ER
[ Szerkesztve ]
-
Gigi01
őstag
válasz SH4D0W2011 #21256 üzenetére
-
Gigi01
őstag
Volt Tactic3d sigmám,de cserélném.Cloud Hyperx-et vettem(ajánlottátok),de ahhoz képest szar.
A rage hozza a sigma hangját?Vagy tudtok jobbat?Jobbat,nem szarabbat.Max 30-ig,de lehet veszek egy sigmát. -
Gigi01
őstag
Hali!
Sigma után Cloud II-m van.Hangkártyájával használom,nem eléggé tetszik a hangja,a sigma után.
A vezetéke rövid.Adjam el,vegyek mást,vagy vegyek hozzá hosszabítót,a hangkártyája nélküli használatra?
Teltebb,öblösebb hangzást szeretem.A Sigma megvan,arra lehet szerezni fülpárnát?Azóta vettem már Creative Aurvana Live-ot,sima füles topikban ajánlották,hát azt elajándékoztam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nők, nőügyek (18+)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Renault, Dacia topik
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Astra kalandok @Első rész
- További aktív témák...
- Panasonic Toughbook CF-54-3 i5 2,6 GHz 8 GB RAM 256GB SSD
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest