Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Ha van Xonar, akkor már nem gamer fülest érdemes venned, hanem egy jobb hifi fülhallgatót. Azt a Milyen fülhallgatót vegyek topicban tudnak neked ajánlani. Azért mondom ezt, mert a Xonar megcsinálja neked a virtual 5.1-et, microfont veszel egy kb 3-4ezer Ft körüli zalman csíptetőset (vagy egy superlux 660-as fülest amiben van microfon is) és meg van oldva a zene/játék is. Ráadásul mivel ez hifi füles, zenére mindig jobb lesz, mint egy elsősorban gamer. Sigma-t, Rage-et és a többi usb-st akkor érdemes, ha nincs hangkártya, nem is akarsz venni a gépben, vagy éppen laptopod van.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
válasz Gigi01 #22769 üzenetére
Neked is Szia!
A Sigma belépő szint volt a Tactic3D "korszakban", nekem volt Rage-em (most törött el), és Cloud Alpha lett helyette, leírom a konklúzióimat:
- A Rage nehezebb, világítós, kicsit bazáribb. A harisnyás usb kábele elég masszív, és hallani a kábelen a súrlódás hangját.
- Hangzásilag a Rage nagyon erőteljes, mármár túlzottan is sok benne a mély, emiatt a közép elveszik, és csak magas és mély van. A Cloud Alpha sokkal tisztábban szól még alaplapról hajtva is.
- A Creative hangkártya progit sosem szerettem igazán, bár aki szeret szöszölni a beállításokkal, annak lehet jól jön.
- A Rage persze képes virtuális térhangzásra de khm nekem az se jött be sosem.Ha Cloud I-et vettél, max azért nem tetszett, mert az is régebbi, esetleg a mélyek hasonlóan nem erősek benne. (A szar kicsit erős, legyen inkább a nekem nem jön be...Ugye minden szubjektív)
Én ma már nem vennék Rage-et, főleg azt tudva, hogy a pánt itt is szűk keresztmetszet, és huzamos használattal szerintem 3 év alatt eltörhet! (nem tuti de nálam eltört pedig 4 éve nem vagyok hardcore gamer) Megnéztem, 2013 februárban rendeltem, szóval kibírt 5-6 évet.
Szóval 5-6 éves a Rage, a Cloud II is 4 körül, az Alpha 1 éves, nálam ez egyértelmű. Amúgy érdemes még külföldi teszteket olvasni, vagy megnézni hogy a pro gamer srácok mit használnak.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
válasz Gigi01 #22772 üzenetére
Ha a Cloud II nem jön át, akkor lehet neked egy basszus orientáltabb fülest kellene keresned. Sajnos Cloud II-m sosem volt, így összehasonlítási alapom sincsen. Nekem itt kifújt a tudásom, ugyanúgy teszteket tudnék mondani/olasni amiket Te is elérsz a neten.
Nademégis:
A Cloud II ugye jack-es és jár hozzá egy USB-s Dac ami tud virtual 7.1-et. Ez utóbbi nem jön be? Lehet másik hangkártya kellene neked (beépíthető) és akkor hozná az elvárt hangzást?!Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
CsonkaImo
addikt
válasz Gigi01 #23325 üzenetére
Fülpárnát Amazonon vagy e-Bay-en biztos találsz. Más kérdés, hogy a postaköltség valószínű drágább mint maga a párna. Én is használtam Sigmát, tényleg jó kis fejes, de szerintem a Cloud jelentősen minőségibb cucc. Vagy az USB-s adapterrel van a gond, vagy neked nem fekszik a hangzása. Én azért mindenképp megpróbálnám egy másik forrással, mielőtt megválsz tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Renault, Dacia topik
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Astra kalandok @Első rész
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Villanyszerelés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Panasonic Toughbook CF-54-3 i5 2,6 GHz 8 GB RAM 256GB SSD
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest