Hirdetés
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- New Game Blitz - 2024
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Astra kalandok @Első rész
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Land
veterán
Sziasztok!
5000 Ft körül tudom, hogy a Sharkoon Rush fejes az ajánlott, no de melyik?
A sima Rush vagy a Rush Core? FPS-es keresek fejest és bármennyire is jó hangminőségű a jelenlegi fejesem, idegesítő, hogy külön kábelen lóg rajtam még a mikrofon is.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
Utána olvasva az újabb Core jobb lenne nekem. ER1 tapasztalata van valakinek?
Még a Mars Gaming MH1 tetszik nekem, de arról nem sok mindent találtam.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
Haverom keres Gamer headsetet.
(1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
- mindenre használná(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
- 10.000 Ft(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
- vezetékes.(4) Circumaural vagy supraaural?
-1.(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
- mikrofonos.(6) Milyen hangzást vársz?
- sztereo(7) Milyen csatlakozású legyen?
Jack / USB. Minegy(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
- integrált.(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
- nincs, de inkább sötétebb.Köszönöm!
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
Erre nincs ötlet? Közben haver rákérdezett nálam erre: SHARKOON GSone
Van már 13.000 ft-ért is ilyen, tehát 13.000 Ft-ra toljuk ki a keretet.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
Üdv!
Jó árasítva lehet Aliról rendelni Hyperx Cloud Core fejest. Tudtok ugyanígy olcsóbban, külföldről Logitech G430 forrást?
Amúgy melyik lenne a jobb döntés?
Köszi!Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
válasz CsonkaImo #20932 üzenetére
Akkor az lesz. 50 dolcsiért elég jónak tűnik.
Tartósságáról mi a tapasztalat? 1 évet a kínaiak is állnak, csak a szállítás attól pénzbe kerülne. Ha tartós, akkor nem lesz semmi hátránya, hogy nincs rá hazai garancia.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
válasz KisApám #20934 üzenetére
És tényleg lehet a sztereó fejeseket utólag "7.1-esíteni" a Razer 7.1 szoftverével? Vagy messze nem jók annyira, mint egy olyan sztereó fejes, melyhez gyárilag csináltak programot és USB-s?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
Üdv!
Vettem egy HyperX Cloud Core fejhallgatót.
Az alaplapi hangkártyám Realtek® ALC892
Eddig nem volt alapzaj az eddigi fejesemmel, de ezzel elég nagy az alapzaj.
Van erre valamilyen megoldás?
Köszi!Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
válasz Satan_Claus #21065 üzenetére
Link?
-
Land
veterán
válasz Satan_Claus #21072 üzenetére
Na deee... Bár úgy hogy nem ebay.de-n kerestem, hanem ebay.com-on ahol alapból nézelődni szoktam, így persze hogy nem volt meg...
-
Land
veterán
Üdv!
Van most olcsóbb, ajánlott beszerzési forrás Hyperx Cloud Core fejesre külföldről? Tavaly 12.500 Ft körül rendeltem (kb 52 dollár), de most drágábban találam alin és gearbesten. Köszi!
-
Land
veterán
1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Zenehallgatás, filmezés, játék, tv, stb.
(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
25.000 Ft. Hyperx Cloud I szintű érdekelne.
(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Vezeték nélküli
(4) Circumaural vagy supraaural?
Circumaural
(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Mikrofonos
(6) Milyen hangzást vársz?
Stereo
(7) Milyen csatlakozású legyen?
USB-s adapteresek szoktak lenni a vezeték nélküliek?
(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
SoundBlaster Z
(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
nincsSamsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
válasz Rexton #23941 üzenetére
Nincs több hozzáférhető PCI slot, így marad az USB-s (eddig ez az ötlet a befutó).
Cloud Flight wireless->45.000 Ft? Jó lesz az USB hangkártya.
Már csak ki kell találni melyik legyen EZEK közül.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
válasz Rexton #23947 üzenetére
Közben eszembe jutott egy régi igényem, melyet a Z tud, persze lehetne picit jobb.
Jelenleg a hangfal és a fejhallgató egyszerre van rádugva a hangkártyára. Creative szoftverével váltok közöttük.
Ezt pl az Omni megfejeli azzal, hogy a vezérlőjén lehet közöttük gombnyomásra váltani, amely még kényelmesebb.
És ezt az X-Fi HD sajnos nem tudja, így ki kell lőnöm.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
Sziasztok!
(Látom van vezeték nélküli fejhallgatól topic, de a gamer része is oda tartozna?)
Jelenleg egy vezetékes sztereo HyperX Cloud Corem van (ez a sima Cloud I kevesebb kiegészítős változata).
Főleg játékra (multi fps, tehát fontos a pontos hangzás), illetve kicsi zenére keresek VEZETÉK NÉLKÜLI mikrofonos gamer fejest. Egyre jobban bosszant a vezeték, sokszor útban van, beleakadok stb..
Ezért váltanék. Több lehetőséget találtam és igazából külün külön mindről találtam pozitív véleményeket/teszteket, így baromi nehéz lesz dönteni.
A kínálat:
Kingston HyperX Cloud Flight: 35.000 Ft (akciós elvileg)
Kingston HyperX Cloud Stinger Wireless: 30.000 Ft
Razer Nari Essential: 29.000 Ft (bár amazonon vannak eléggé rossz értékelései is)
Logitech G533: 33.000 Ft
Corsair VOID Pro RGB: 34.000 Ft
Corsair VOID ELITE: 29.000 Ft
Panasonic RP-HTX80B: 20.000 Ft (beépített mikrofon)
Creative Tactic3D Rage: 23.000 Ft
Turtle Beach Ear Force Stealth 600X: 35.000 Ft
Audio-Technica ATH-G1: 31.000 FtHa ezek között egyik sem lenne jó, akkor melyiket ajánljátok? Illetve van olyan oldal, amelynek tesztjei jók lennének kiindulási alapnak?
Várható valamelyik ajánlott típusra karácsonyi akció?
-
Land
veterán
válasz SH4D0W2011 #24092 üzenetére
Itt is el van írva? [link]
Vélhetően igen, mert a leírásban másik fejhallgató típus szerepel.
[ Szerkesztve ]
-
Land
veterán
válasz SH4D0W2011 #24094 üzenetére
Agyaltam azon is, de vegyes annak is az értékelése: [link]
Olyat nem találtam, amely egyértelműen tuti vétel lenne ezek közül.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
válasz Kohautech #24096 üzenetére
Csak az nem G1, hanem Audio-Technica ATH-ANC500BT.
Összeségében talán a Flightról olvastam a legjobb véleményeket, de talán az is beszédes, hogy több eladó is van aprón belőle. Kérdés miért adogatják el az emberek és mire váltanak...
-
Land
veterán
válasz Kohautech #24099 üzenetére
A jelenlegi Cloud Coret Soundblaster Z-n hajtom, melyben elég jó 600 Ohmos fejhallgató erősítő van. Nagyon hangos lenne ha halláskárosodás nélkül feljebb tudnám venni a hangerőt.
Cloud után mi lenne vezetékesben a next level? Ez a Cloud Core igazából megegyezik a Cloud 1-gyel, Alphaval, CloudX-szel stb. Tudtommal.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
válasz Rexton #24105 üzenetére
Alapból a vezetéktől szabadulnék. De ha ennyire vackok ezek a több 10 ezer Ftos wireless fejesek, akkor elgondolkodtam, hogy a jelenlegi HyperX Cloud Core helyett jelentősen jobbat tudnék-e venni épeszű anyagi ráfordítással. Eddig ez a legjobb fejesem, de ebből nem következik, hogy drágább másikkal nem hallanám jobban játék közben az ellenfeleket.
-
Land
veterán
válasz Kohautech #24109 üzenetére
Tehát annál a lényeg a DAC-ban van? Mert ugye a Core is ugyanaz csak DAC nélkül. Bár nekem a Soundblaster Z-ben elég jó a fejhallgató erősítő. Az nem kompenzálja?
A cikk, mely erről ír: [link]Továbbmegyek "erőltetve" a wireless vonalat. Ha 50.000 Ft rá a keretem, annyiért sincs Cloud+SB Z-t verő verzió?
-
Land
veterán
válasz Kohautech #24113 üzenetére
Egy két kényelmi szempont érdekelne egy USB-s fejesnél, legyen jelen esetben a Delta, melyet ajánlottál és hallottál.
A SB Z így ki lesz hagyva a "buliból". Ő rá vagy optikain vagy jack-kel lesz rádugva az Edifier hangszóróm. A Delta USB-n lesz a gépre dugva. Közöttük ebben az esetben hogyan lehet váltani?
Jelenleg a Z-re rá lehet dugni a fejest és a hangszórót is a külön jack bemenet miatt és szoftverben lehet közöttük váltani.
SB Z hangszóró és USB fejes esetén ez hogyan van megoldva? Ki kell húzni a Deltát, hogy a hangszóró szóljon vagy egyszerre szól a kettő?Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
válasz Kohautech #24113 üzenetére
És ha már korábban szó esett az Audio-Technica ATH-G1-ről, mely vezetékes és 54k Ft, az rosszabb, mint a DAC-os Asus Strix Delta?
Rexton_12: Egész jó véleményeket olvastam róla az árához képest. Lehet megérne egy próbát a Flight.
Kutatások után ezektől több tesztben el voltak ájulva:
SteelSeries Arctis 7 2019 Edition: 52k Ft
Corsair Virtuoso RGB: 65k Ft->többek szerint ez a legjobb vezetéknélküli gamer headset: [link]Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
Végül vettem pénteken egy HyperX Cloud Flightot. Eddig a komoly fejhallgató erősítős Sound Blaster Z hangkártyámmal egy HyperX Cloud Core (Cloud I kevesebb kiegészítős változata) fejest használtam.
Nem vagyok audiophile, nem értek a zenéhez, nem tudom milyen a "jó" hangzás, azt tudom, hogy nekem mi az ami megfelel és mi az ami nem.
2 napig csak a Flightot használtam, majd tegnap felváltva a 2 fejest. Szerencsére zene vagy játék közben könnyen lehet váltani a 2 között.Pro:
- kb. minden hátrányát feledteti a mozgás szabadsága. Kva jó, hogy sehol sem fityeg a kábel, nincs útban, nem akadok bele. Fejhallgatóban elsétálok innivalóért a hűtőig, sőt wc-re is .
És közben nem szakad meg a hang. Hallom multi játékban mikor indul a következő kör.
- a 90 fokban elforgatható fülkagylókkal nyakra téve sokkal jobb, mint egy sima fejes, melynél az állat nyomja a 2 kagyló
- nagyon jó, hogy ha bal kagyló megnyomásával némítható a mikrofon, így ha valakinek élőben mondanom kell valamit, ami nem tartozik rá a többiekre nem kell a beszélgetős programban matatnom.
- a tekerős hangerőállítás is hasznos dolog. Cloud I ilyet nem tud
- 3 nap után 40%-ig merült, jó pár órát használva. Nekem megfelelő az üzemidő kikapcsolt LED-nél
- játékban pontosan lehet hallani az ellenfelet minden hátránya ellenére is (lásd lejebb)
- zenehallgatásra is elmegy kategória, alapból hangszórókon hallgatok zenét, fejesen csak kényszermegoldás (éjjel mikor a párom alszik)
- LED világítás (már akinek ez fontos, nekem fontosabb az üzemidő)Kontra:
- vélhetően a vezetéknélküli technológia sajátossága, de Cloud I-hez viszonyítva ugyanazon a hangerőn hallkabb a Flight és tompább a hangzása. Ezek főleg a 2 fejest váltva érezhetőek. Játéknál viszont ugyanúgy hallgató az ellenfél trappolása, tehát gaming felhasználásnál nincs hátránya a hangerőnek, gyengébb hangzásnak. Hangerőhöz hozzátartozik, hogy persze feljebb tekerve a hangerőt kellően hangos a Flight is. (Persze ha Cloudot annyira feltekerném kb lerobbanna a fejem a hangerőtől..)-> integrált hangkártyával nem lenne ekkorra különbség
- A korrektséghez hozzátartozik, hogy a Cloud I integrált hangkártyán nagyon halk és gyengén szól, nem bírja kihajtani. Egy külső Sound Blaster X-Fi Surround Pro V3-n már sokkal jobb, egy külső Sound Blaster X-Fi HD-n még jobb, de Z-n a legtutibb a hangzása. Ilyen támogatást a Flight nem kaphat a wireless miatt. Ja és a Z-nek a szoftvere is sokat dob a hangzáson: SBX Pro (Surround, Crystalizer, Bass ON)
- meg kell említeni, hogy az anyagminősége jobb a Cloud I-nek. Valahol spórolni kellett a Flight esetében, hogy ne szálljon el túlzottan az ára. Nem recseg, nem hullik szét. Maga az összeszerelés hibátlan, csak több több a műanyag eleme, mint a Cloud I-nek. Tehát ez engem nem zavar, de jó tudni.
- zenére elmegy kategória, de a gamer vonalnak nem is feladata ezt maradéktalanul ellátnia (nekem arra bőven elég az Edifier hangfalam)
- gép hátsó USB-jébe dugva többször kimarad a hang, USB kábellel kivezetve az asztalra már tökéletesEzek után nem tudom mit mondjak. A hangzás, a hangerő visszalépés, a többi dologban jobb a Flight.
És vélhetően mindegyik wireless fejes kb ezt tudhatja. Nehéz lenne egy korrekt hangkártyás, korrekt vezetékes fejest megszorongatni...
A következő napokban ki kell találnom mi legyen. Kényelmetlen, vezetékes használat korrekt hangzással vagy maradjon a Flight és élvezzem a vezetékmentes létet. Önmagában használva nem feltűnő a gyengébb hangzása.Illetve ami most jutott eszembe: lehet jackkel is használni. Megnézem majd azzal is a Z-be dugva. De talán akkor a mikrofon nem fog működni.
[ Szerkesztve ]
-
-
Land
veterán
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de vezeték nélküli fejhallgatónál számít bármit az üzemidejénél, hogy a kívánt hangerő hogyan jön össze?
Azaz a fejes 100%-on van, a játék 30 % VS a fejes 50 %-on van a játék 70%-on? A hangerő azonos, a fejhallgató elvileg az utóbbi esetben kevésbé lenne terhelve. Bár lehet a válasz az, hogy mindegy.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
Üdv!
Nekem jelenleg egy HyperX Cloud Flight wireless fejesem van, melyet 2019-ben vettem.
Előtte egy Sound Blaster Z hangkártyával egy jackes Hyperx Cloud I-et használtam. Igazság szerint a Z-ben beépített fejhallgató erősítő van és jobban szólt a Cloud I, mint a jelenlegi Flight, de én a szabadság mellett döntöttem, kényelmesebb a kábel nélküliség. A fórumon akkoriban többen írták, hogy Sound Blaster Z+ Cloud I hangminőség wirelessben igencsak zsebbe nyúlós áron van, már ha létezik-e egyáltalán olyan wireless fejes, mely hozza egy közepes/jobb jackes fejes hangminőségét.2 verzió között agyalok most:
1.Jelentősen jobb hangminőségű, jobb programmal rendelkező, picit jobb mikrofonos, jobb anyagminőségű wireless fejesre váltás. Egy Flight után melyik árkategória hozná el a minőségbeli ugrást? Tesztek ezeket a fejhallgatókat hozzák ki győztesként:
SteelSeries Arctis Nova 7
Logitech G535 LIGHTSPEED Wireless
Corsair HS80 RGB
Corsair Virtuoso RGB Carbon
HyperX Cloud III Wireless
HyperX Cloud Alpha Wireless
(A drága győzteseket szándékosan fel sem sorolom)2. Venni újonnan vagy használtan 20 ezer Ft körül egy jackes gamer fejhallgatót a Flight mellé, mely remélhetőleg a SB Z-vel kb. úgy fog szólni, mint egy 50-60 ezer Ft-os wireless fejes.
Végtelen a kínálat ennyiért:
ASUS ROG Delta Core
HP HyperX Cloud III (használtan van ennyiért?)
HP HyperX Cloud Alpha
HP HyperX Cloud Alpha S
HP HyperX Cloud Core 7.1
Logitech G PRO X (használtan van ennyiért?)
Logitech Astro A10
SteelSeries Arctis Nova 1
Valamelyik Sennheiser EPOS
Stb stb. Ezek között van legjobb vétel, mely simán veri a régi Cloud I hangminőségét és esetleg lepipálja egy 50-60 ezer Ft-os wireless fejes szintjét?Köszönöm!
-
Land
veterán
válasz Gzula[HUN] #27851 üzenetére
Mondjuk használt alatt újszerűre gondoltam rendes garanciával. A linken szereplő tényleg használt. De azért köszönöm!
Emagos barátomat megkérdezem a 28k-s Alpha mennyire jönne ki a közbenjárásával.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
Üdv! Használt, de szép állapotú (a műbőr részek nem kopottak) Hyperx Cloud Alpha 18k Ft-ért 2 hét próbagarival mennyire rizikós vétel? Ezek is olyan megbízhatóak, mint a régi Cloud I-ek? 2 haver is használ Cloud I-et sok éve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iOS alkalmazások
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Építő/felújító topik
- eFootball
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- ÚJ/Újszerű APPLE MACBOOK AIR 13 - M2 (MLY13MG/A) Csillagfény - 8GB/256GB SSD- 9 Ciklus - 2+ év gari
- Yoga Slim 7 Pro - 5800H/16GB/1TB, 2.8K OLED 90Hz
- Panasonic Toughbook CF-54-3 i5 2,6 GHz 8 GB RAM 256GB SSD
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest