Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanglee001
addikt
igen és írják is hogy némely játékban és fimben hihetetlen élmény nyújt, de van amiben nem, és a zenében sem, és ezért kell a hifi fejes ez nagyon szubjektív ez a téma, viszont ha kinézel egy fejest és valakinek van olyan a topikban, akkor esetleg van rá lehetőséged, hogy meghallgasd nála, ha nincs, akkor neten megrendeled kipróbálod és elállsz a vásárlástól, ha nem tetszik.
Viszont mivel tényleg elég nagy fejed van így neked a méretet is figyelembe kell venni, mert az én is kis fejemet is volt mi szorította a tiamatot is óvatosan vettem fel, mert nagyon törékeny a pántja szegénynek, így azt neked nem ajánlanám, mert nagyon feszülne rajtad[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
sting2
addikt
Jó lehet persze, de azt azért érdemes tudni a Beyerekről, hogy rendkívül " őszinte", tiszta, részletező hangzása van.
Ebből adódóan, nem minden szetting áll jól neki, akár háklisnak is mondanám, mások inkább " sziszegősnek", sterilnek, sok magassal rendelkezőnek állítják be.
Közben meg....Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
Rexton
tag
Gondolom szubjektív, hogy kinek mi felel meg, de egy rendes erősítővel szerintem maga lehet a Kánaán(mondom ezt úgy, hogy nekem nem az volt a favorit fejhallgatóm eddig)
A lecsatolható, mikrofonos kábel biztos dob valamit a Custom Game árán, de jó eséllyel a "gémer" jelzés is kiveszi a részét belőle... -
CsonkaImo
addikt
32 Ohm-oshoz elég egy jó hangkártya is. 80-ashoz mondjuk egy Sound Blaster E5 már jó szerintem, az hangkártya meg DAC egyben. 250-eshez már komoly lánc kell.
Szerk.: Most nézem, hogy az E5 50 ezer forint otthon?! Annyiért meg ne vedd. Akkor inkább egy Sound Blaster Z, az is elég jó erősítővel rendelkezik.
[ Szerkesztve ]
-
Zizi123
senior tag
Ujabb 1 nap review olvasgatas utan rajottem, hogy igazabol 100$ folott kezdodik kulfoldon az elet, igy a megcelzott 25-30.000Ft-os kategoriat inkabb csak megemlitik, hogy vannak ott is fulesek.
Igazabol amik meg nagyon jol szerepelnek:
HyperX Alpha
SteelSeries Arctis 5 2019
Turtle Beach Atlas Elite
Sound Blaster H7 Tournament Edition
Sennheiser Game One
es a Hyperx Revolver.A lista vege mar duplaja az Alpha aranak.
Ar / teljesitmenyben tovabbra is az Alpha a nyero?A SteelSeries Arctis 5 2019-rol nincs veletlenul tapasztalata valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest